به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این عمل در مرکز «دوک هلث» از دانشگاه دوک انجام شد و همانطور که تیم پزشکی انتظار داشت، اکنون دریچه های قلب و رگ های بدن بیمار فعال هستند و همراستا با پیوند رشد می کنند. پزشکان در بهار ۲۰۲۲ میلادی این عمل جراحی را روی نوزادی انجام دادند که نیازمند یک دریچه قلب جدید بود.
قبل از این عمل، پزشکان دریچه هایی در بدن بیمار پیوند می زدند که همزمان با رشد کودک رشد نمی کرد. این بدان معنا است که کودک به طور مرتب نیازمند تعویض دریچه قلب است، آنهم در حالی که ۵۰ درصد امکان دارد عمل به مرگ بیمار منتهی شود اما به گفته محققان با استفاده از روش جدید چنین مشکلات رخ نمی دهد.
کودکانی که دچار مشکلات جدی دریچه قلب هستند با چالش روبرو می شوند زیرا ایمپلنتی که بتواند همزمان با رشد آنها بزرگ شود، وجود نداشت. بنابراین در نهایت کودکان نیازمند ایمپلنت های جدید بودند تا زمانی که به اندازه کافی رشد کنند و دریچه قلب افراد بزرگسال برایشان پیوند زده شود.
پزشکان موسسه دوک هلث متوجه شدند روش نوآورانه ای که در پیوند جزیی قلب به کار می رود به ایجاد دو دریچه فعال منجر می شود که همزمان با کودک رشد می کنند.
علاوه بر آن تحقیق مذکور نشان داد افرادی که پیوند جزیی قلب انجام می دهند فقط نیازمند یک چهارم داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی هستند که به طور معمول برای افرادی با پیوند کامل قلب، تجویز می شود. به گفته محققان، این جنبه می تواند یک مزیت قابل توجه باشد و به طور بالقوه بیماران را از عوارض جانبی مخربی که ممکن است طی چند دهه رویهم انباشته شود، در امان نگه می دارد.
این تحقیق در Journal of the American Medical Association منتشر شده است.