به گزارش سرویسخبری قضائی مهر نشست خبری مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضائیه، امروز سهشنبه (۱۲ دی ماه) با حضور سرویسخبریان رسانههای مختلف برگزار شد.
مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضائیه با تبریک و تهنیت خجسته سالروز میلاد سالروز مادر امت و امامت حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: در اهمیت مقام و منزلت بانوی اول جهان اسلام همین بس که پیامبر (ص) با عناوین مختلف جایگاه والای آن حضرت را در مسیر حرکت عالم اسلام تبیین فرمودهاند.
وی ادامه داد: روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) فرصت مغتنمی است تا قدردانی نسبت به عموم مادران و بانوان ایران اسلامی که با محبت و عشق در دامان خود نسل جدید آماده به حضور در عرصههای اجتماعی را پرورش میدهند انجام گیرد.
وی همچنین در ادامه فرا رسیدن میلاد حضرت امام خمینی (ره) و احیاگر اسلام ناب در قرن حاضر را گرامی داشت و گفت: امام خمینی (ره) نماد اعتماد به مردم به حاکمیت اسلامی و نماد بارز الهی برای برافراشته شدن پرچم توحید در عصر پیش از ظهور است که آرمان ایشان برای تجلی عدالت باید سرلوحه اقدامات مسئولان قرار گیرد.
سخنگوی قوه قضائیه ضمن گرامیداشت نام و یاد شهادت اسطوره مقاومت و سازش ناپذیری با رژیم منحوس صهیونیستی، سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: اگرچه فقدان وجود مادی آن فرمانده بیبدیل جبهه مقاومت همچنان سخت و سنگین است، اما با رشادتهای آن عزیز و سایر فرماندگان و تلاشگران بی مرز و بیادعا الگوی مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و تجاوز و تعدی دشمنان به کیان اسلامی و ممالک مسلمان نهادینه شده و به رشد و بالندگی رسیده است.
وی ادامه داد: دشمن گمان میکرد که با از میان برداشتن شهید حاج قاسم سلیمانی و یا سایر شهدای جبهه مقاومت نظیر سردار شهید سید رضی موسوی لبه پیکان مقاومت علیه صهیونیست به زوال میگراید، اما امروز و با گذشت ۴ سال از شهادت حاج قاسم سلیمانی بی شک مشخص است که خورشید تابان تفکر ایستادگی در برابر ظلم متجاوز فرا زمینی شده و تا اضمحلال کامل صهیونیست از جوشش و خروش نمیایستد.
آخرین وضعیت پرونده چای دبش
سخنگوی قوه قضائیه در رابطه با آخرین وضعیت پرونده چای دبش اظهار کرد: این پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و بازپرس از مبادی ذی ربط پاسخ و اطلاعاتی گرفته است.
وی در پاسخ به سوالی در مورد تدوین سند دیپلماسی با همکاری وزارت خارجه، گفت: این موضوع تخصصی و اطلاع رسانی محدود نسبت به آن صورت گرفته است، موضوع عدالت و ضرورت پیگیری آن از جمله موارد عام و جامع الشمولی است که در هر سیستم قضایی و حقوقی تعریف شده و نسل به این مهم جز اهداف راهبردی حکمرانی قضایی تلقی میشود.
ستایشی گفت: لزوم ارتباط با کشورهای مختلف به ویژه همسایهها، نوع رابطه میان آنها و تأثیر متقابل اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و سیاسی بر سایر کشورها ایجاب میکند که برخی سیاستهای واحد قضایی پیگیری و دنبال شود به ویژه اینکه هم راستاییهای فرهنگی موجود مثل همسایگان در برخی موارد قانون ظروف مرتبط را پدید میآورد.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه گفت: اگر در کشوری وضعیت اقتصادی و فرهنگی تغییر کند به سرعت این موضوع به کشورهای دیگر نیز تعمیم پیدا کرده و این کشورها دچار تحول میشوند از این رو پیگیری موضوع دیپلماسی قضایی در دستور کار قوه قضائیه و وزارت خارجه همواره بوده و خواهد بود.