به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین و همچنین ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی صبح امروز سهشنبه 11 دی در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حجتالاسلام والمسلمین دهقانی و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) به صورت علنی آغاز شد.
حجتالاسلام دهقانی؛ رئیس دادگاه با اعلام آغاز ادامه روند رسیدگی به پرونده منافقین، دادگاه را رسمی اعلام کرده و از نماینده دادستان خواست برای قرائت کیفرخواست در جایگاه حضور یابد.
پشتپرده وحشیگری ملیشیای منافقین در 30 خرداد سال 60
نماینده دادستان پیش از شروع قرائت کیفرخواست متهمان اظهار کرد: گروهک تروریستی منافقین پس از پیروزی انقلاب اسلامی 28 ماه مشغول جمعآوری سلاح بوده است؛ این گروهک ادعا میکرد که مبارزه با امپریالیسم نیاز به اسلحه و شاخه نظامی دارد اما این گروهک در ابتدای سال 60 در خیابان رژه میرفت و با مردم در خیابان درگیر میشد.
وی تصریح کرد: این شاخه نظامی باعث توهم منافقین شد و گمان میکرد با چند حرکت سریع میتواند قدرت را دست بگیرد. این توهم باعث شورش مسلحانه تروریستیها در 30 خرداد بود که در آن منافقین یک جنایت بزرگ را رقم زد.
اسناد اطلاعاتی آمریکا در مورد جنایت منافقین چه میگوید؟
نماینده دادستان ادامه داد: گروهک تروریستی منافقین در 30 خرداد 60 مدعی بود که در واکنش به درگیری با نظام مسلح شده است؛ این ادعا در حالی مطرح شده بود که منافقین 28 ماه بعد از پیروزی انقلاب در حال جمعآوری سلاح بوده است.
وی تصریح کرد: اما در اسناد اطلاعاتی آمریکا آمده است که حکومت ایران در مقابل جنایت منافقین تا مدتها عکسالعمل نداشته و تنها ناظر جنایت بودند؛ جنایتهای سازماندهی شده منافقین باعث شد تا دستگاه قضایی و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی با منافقین برخورد قانونی کنند.
در حال تکمیل ...