برای اینکه در دفاع از انقلاب پیروز باشیم باید "سفیر شهید" باشیم

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سردار حسن کرمی؛ فرمانده یگان‌های ویژه فراجا صبح امروز در چهارمین یادواره سرداران و 1320 شهید یگان ویژه اظهار کرد:  ما برای اینکه در دفاع از انقلاب موفق بشویم و بتوانیم کشورمان را جلو ببریم و جبهه مقاومت را توسعه بدهیم باید "سفیر شهید" باشیم.

وی افزود: سفیر شهید یعنی شهدا را بشناسیم و راه آنها را ادامه دهیم، یعنی مانند شهدا خدمتگزار صادق باشیم.

کرمی گفت: در محیط زندگی هم آنچه از شهدا یاد گرفتیم باید به کار بگیریم، در کنار محرومان باشیم و در انجام امورات خیر پیش‌قدم باشیم.

وی گفت: مسیر رشد و تعالی را حضرت امام پیش پای ما قرار داد و ما مدیون این بزرگوار هستیم؛ چه کسی می‌توانست در برابر تهدیدات با هوشیاری و روشنگری و مجاهدت پاسداری و دفاع کند جز مقام معظم رهبری که با روشنگری از مکتب امام خمینی(ره) دفاع کردند.

سردار کرمی افزود: ما از 5 سال قبل یادواره استانی را برگزار و در تهران کنگره نهایی را داشتیم که برکات زیادی برای ما داشت و ما از خانواده‌های شهدا برکت و توشه می‌گیریم.

وی با بیان اینکه در 22 استان افتخار داشتیم که یادواره شهدا را برگزار کردیم، تصریح کرد: نمی‌شود در برابر دشمنان و فتنه‌های آنها بدون لطف و عنایت شهدا گام برداشت.

سردار کرمی افزود: برای آنکه در دفاع از انقلاب و ادامه مسیر آن موفق شویم و جبهه مقاومت را توسعه دهیم باید در وهله اول سفیر شهید باشیم و آنها را بشناسیم و در توسعه فرهنگ شهید گام برداشته و در محیط کار و زندگی پیاده کنیم.

فرمانده یگان‌های ویژه فراجا ادامه داد: یادواره شهدا مجلس امید بخشی و تزریق شهادت و مقاومت و صبوری است نه مجلس ترحیم.

وی با اشاره به رشادت شهید سلیمانی‌ها و شهید رضی‌ها و این 1387 شهید و بیان معجزاتی از شهدا گفت: ما هرکدام در یگان ویژه سفیر یک شهید بوده و تلاش داریم فرهنگ شهید و شهادت را عمق و گسترش دهیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.