مجوز اولین شهرک غیردولتی فناوری صادر شد/ شناسایی ۲۱۱۸ نیاز فناورانه

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از صدور مجوز اولین شهرک غیردولتی فناوری خبر داد و گفت: شناسایی و معرفی ۲۱۱۸ نیاز فناورانه انجام شده و فهرست ۵۷۰ نیاز فناورانه و رفع آنها هم صورت گرفته و انعقاد ۱۷ قرارداد و تفاهمنامه با محورهای استقرار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در قالب انتقال فناوری، هوشمندسازی، بهینه‌سازی مصرف انرژی بین شرکت‌ها مختلف مبادله شده است.

به گزارش خبرآنی، فرشاد مقیمی در سومین رویداد صنعت دانش‌بنیان با محوریت صنایع کوچک و زیست‌بوم فناوری با بیان اینکه در قالب برگزاری سلسله رویدادهای دانش‌بنیان ارتباط بین شهرک‌های صنعتی و دانش‌بنیان‌ها برقرار شده، اظهار کرد: اهداف کلان در سلسله رویدادهای صنعت دانش‌بنیان، دانش‌بنیان‌سازی شهرک‌های صنعتی است.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از ایجاد و توسعه فن‌بازارهای منطقه‌ای خبر داد و گفت: این سازمان به‌عنوان یکی از سازمان‌های توسعه‌ای وزارت صنعت ایجاد و توسعه شهرک‌های فناوری و مراکز خدمات فناوری کسب‌وکارها را در دستور کار دارد تا وارد بازارهای منطقه‌ای شوند.

به گفته این مقام مسئول ایجاد و توسعه مراکز نوآوری خوشه‌ها و رشته صنعت‌ها و آماده‌سازی بنگاه‌های برای ورود به صنعت صورت‌گرفته و قرار است در راستای امضای تفاهم‌نامه با وزارت علوم و تحقیقات فناوری، ۲۶۰ هکتار به زیست‌بوم علم و فناوری کشور در شهرک‌ها و نواحی صنعتی ۱۷ استان اضافه شود.

مقیمی با بیان اینکه شناسایی و معرفی ۲۱۱۸ نیاز فناورانه انجام شده و ۴۵ محصول منتخب در نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود، گفت: فهرست ۵۷۰ نیاز فناورانه و رفع آنها صورت گرفته و انعقاد ۱۷ قرارداد و تفاهمنامه با محورهای استقرار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در قالب انتقال فناوری، هوشمندسازی، بهینه‌سازی مصرف انرژی بین شرکت‌ها مختلف مبادله شده که این قراردادها بین شرکت‌های دانش بنیان با دانش بنیان و شرکت‌های دانش بنیان با شرکت شهرک‌های صنعتی است که سبب می‌شود اجرای فعالیت‌ها به بخش خصوصی واگذار شود.

همچنین به گفته این مقام مسئول حدود ۲۷۰ شرکت دانش بنیان در قالب فناور و خوشه‌های کسب و کار مشغول کار هستند که به مجموعه‌های صنعتی وصل شده‌اند که در آینده هم تعدادی به صنایع افزوده می‌شوند.

وی با اشاره به صدور مجوز اولین شهرک غیردولتی فناوری گفت: این شهرک به میزان ۲۰۰ هکتار با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت صمت در دستور کار است. همچنین ۴۰ شهرک فناوری جدید در دست مطالعه است. اکنون شش شهرک فناوری به بهره‌برداری رسیده و دو شهرک دیگر نیز در دست‌ساخت است.

به گفته مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اکنون ۱۶۸ واحد فناور دانش‌بنیان و ۲۳۹ مشاور ارائه‌دهنده خدمات مهندسی در شهرک‌های فناوری تخصصی مستقر هستند و ۳۱ کلینیک کسب‌وکار هم در کشور فعال است. همچنین ۱۷۰ مشاور عضو این کلینیک‌ها هستند که خدمات ارائه می‌کنند و ۵۷۰ مشاور در کسب‌وکارها با اشتغال ۱۳۰۰ نفری مشغول به فعالیت هستند.

وی افزود: در این میان ۵۷۷ واحد کارگاهی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی ایجاد می‌شود که از این تعداد ۲۰۵ مورد جهت واگذاری به شرکت‌های دانش‌بنیان تکمیل شده و ۲۷۳ واحد کارگاهی دیگر نیز تا پایان امسال ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.