بر اساس اعلام دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی تاکنون ۱۶۰۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور ایجاد شده و مشغول فعالیت هستند و ۴ استان کشور اجرای آزمایشی طرح رتبهبندی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را برعهده دارند.
به گزارش خبرآنی، در راستای بهبود فضای کسب و کار کشور و تسهیل صدور مجوزها، سامانه مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی تیرماه امسال راهاندازی شد. این سامانه به نشانی https://moshavere.mcls.gov.ir و با اتصال به درگاه ملی مجوزها (G۴B) فعالیت خود را آغاز کرد.
در فرایند صدور مجوز از طریق این سامانه، متقاضیان میتوانند در قالب شخصیت حقیقی یا حقوقی غیردولتی ضمن بارگذاری مدارک و مستندات لازم در سامانه، مجوز فعالیت خود را به صورت آنی و لحظهای دریافت کنند.
نظارت بر صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به صورت پسینی توسط ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها طی مدت سه روز کاری پس از صدور آنی مجوز انجام میپذیرد و ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانها پس از ثبت درخواست متقاضی، نسبت به بررسی مدارک و مستندات و در نهایت تأیید و یا عدم تأیید مجوز وی اقدام میکنند.
در همین راستا، امید ملک - مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تازگی از راهاندازی و فعالیت ۱۶۰۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور خبر داد و گفت: درحال حاضر طرح رتبهبندی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در ۴ استان اصفهان، البرز، خراسان شمالی و یزد به طور آزمایشی اجرا شده است.
وی طرح رتبهبندی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را در جهت ارتقاء کیفیت، ایجاد انگیزه و افزایش رقابت صحیح بین مراکز عنوان کرد و گفت: شاخصهای تخصصی و معیارهای ارزیابی و رتبهبندی خدمات مراکز مشاوره و کارآفرینی، طراحی و در سامانه moshavere.mcls.gov.ir بارگذاری شده و در چهار استان مذکور در حال اجراست.
بر اساس گزارشها در حال حاضر ۱۶۰۰ مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در کشور فعالیت دارند و طرح ربتهبندی این مراکز در ۴ استان البرز، اصفهان، یزد و خراسان شمالی به طور آزمایشی به اجرا درآمده است.به گفته مدیرکل دفتر توسعه نهادهای کارآفرینی و هدایت نیروی کار وزارت کار پس از کسب نتایج رتبهبندی آزمایشی و اصلاح و رفع مشکلات احتمالی، طرح رتبهبندی مراکز به صورت سراسری در کشور اجرا میشود.
آنطور که وی گفته اجرای این طرح ضمن افزایش توانمندیهای حرفهای، مدیریتی و ظرفیتهای مراکز مشاوره برای ارائه خدمات باکیفیت و تخصصی به تصمیمگیران و سیاستگذاران برای ارتقاء شیوه نظارت و سازماندهی عملکرد و خدمات بخش غیردولتی کمک میکند.
مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی به عنوان یکی از بازیگران زیست بوم کارآفرینی کشور به منظور کمک و ارائه مشاورههای تخصصی به کارآفرینان و متقاضیان راهاندازی و توسعه کسب و کار ایجاد شدهاند.
از مهمترین اهداف ایجاد مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی میتوان به ارتقاء و توسعه زیست بوم کارآفرینی منطقهای و ملی، تسهیل انتقال تجربه، دانش و فناوری و یادگیری بین اجزای زیست بوم کارآفرینی، ارائه مشاورههای تخصصی کارآفرینی مبتنی بر دانش کاربردی، کمک به بهبود فضای کسب و کار، حمایت از راهاندازی استارتآپها و کمک به تأمین مالی فعالیتهای کارآفرینانه از طریق اتصال صاحبان سرمایه به کارآفرینان اشاره کرد.
به گزارش خبرآنی، یکی از موثرترین روشهای پشتیبانی و پایدارسازی کسب و کارها در کشور، گسترش و هدایت صنعت مشاوره کسب و کار است. مشاوران به کسب و کارها کمک میکنند تا با شناسایی نقاط قوت و ضعف خود و شناخت بازار هدف و روشهای نوین بازاریابی و تولید، درصد موفقیت در کسب و کار خود را افزایش دهند.
انتهای پیام