معاون استاندار جنین اعلام کرد که اشغالگران در کرانه باختری مرتکب کشتار جمعی میشوند.
به گزارش خبرآنی، منصور السعدی، معاون استاندار جنین خاطرنشان کرد، حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهرها و استانهای کرانه باختری همچنان ادامه دارد.
براساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، السعدی تصریح کرد، رژیم صهیونیستی عامدانه اقدام به تخریب زیرساختهای فلسطینیان در کرانه باختری از جمله خیابانها، شبکههای آب و فاضلاب و تاسیسات برق کرده و همچنین شهروندان فلسطینی را به سمت مهاجرت و کوچ اجباری سوق میدهد.
وی همچنین گفت، یورش بتسلئیل اسمورتیچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به جنین و توصیف فلسطینیان به عنوان «نازیها» حامل این دو پیام از سوی این رژیم است؛ اولین پیام برای جامعه داخلی و ساکنان اراضی اشغالی است که به تظاهرات در تلآویو ادامه میدهند تا اسرای صهیونیست را از نوار غزه بازگردانند؛ میخواهند اینگونه وانمود کنند که ارتش رژیم اشغالگر پیروزیهای بزرگی را در کرانه باختری محقق کرده و برای آزادی اسرا و پیروزی در این نبرد نیاز به زمان بیشتری است.
السعدی در ادامه افزود، اما پیام دوم، فلسطین را به سمت تحقیر بیشتر، یورش به مساجد و پخش ویدیوهای غیراخلاقی توسط سربازان رژیم اشغالگر با هدف اعمال فشار روانی بر فلسطینیان از طریق این یورشهای وحشیانه، کشتار، تبادل آتش، هدف قرار دادن زیرساختها و رفتارهای دیگری سوق میدهد، این اقدامات از یک ارتش نظامی سرچشمه نمیگیرد، بلکه اغلب از سوی گروههای تروریستی شبه مافیایی صورت میگیرد که تابع هیچ قانون یا قوانین بینالمللی نیستند.
وی عنوان داشت، در سایه اقدامات آمریکا و سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم صهیونیستی و نادیده گرفتن آنها از طریق استفاده از حق وتو در پیشنویس قطعنامه سازمان ملل برای توقف جنگ در نوار غزه، این رژیم به این جنگ وحشیانه که در درجه اول کودکان و زنان را هدف قرار میدهد، پافشاری میکند.
از سوی دیگر، دیدهبان حقوق بشر اروپا مدیترانه از بحران شدید غذایی در نوار غزه، سطح بالای گرسنگی و کمبود آب سالم و قابل استفاده خبر داد.
مطالعهای توسط دیدهبان حقوق بشر اروپا-مدیترانه انجام شده که نشان میدهد: ۷۱ درصد از جمعیت غزه از سطح شدید گرسنگی رنج میبرند. همچنین ۹۸ درصد از پاسخدهندگان گفتند که از مصرف ناکافی غذا رنج میبرند.
طبق این مطالعه، ۶۴ درصد برای رفع گرسنگی گیاهان، میوه، مواد نارس و اقلام تاریخ مصرف گذشته میخورند.
همچنین ۶۶ درصد از نمونه مورد مطالعه در ماه جاری از موارد بیماریهای رودهای، اسهال و بثورات پوستی رنج میبردند یا دچار آن شدهاند.
این مطالعه افزود: با توجه به تداوم بحران آب، به دلیل بمباران شبکههای آبرسانی توسط اسرائیل و کمبود سوخت برای بهرهبرداری از ایستگاههای پمپاژ، سرانه آب در غزه برای هر فرد از ۱.۵ لیتر در روز فراتر نمیرود و این مقدار شامل آب آشامیدنی، آب برای استحمام و شستوشو میشود.
رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته جنگی ویرانگر را در نوار غزه به راه انداخته که به گفته مقامات فلسطینی و منابع سازمان ملل، علاوه بر یک فاجعه انسانی بیسابقه، زیرساختهای بسیاری را تخریب کرده و هزاران شهید غیرنظامی که بیشتر آنها کودکان و زنان هستند، بر جای گذاشته است.
رژیم اشغالگر برای هفتاد و چهارمین روز به تجاوزات خود در تمام نقاط نوار غزه ادامه میدهد، در حالی که تاکنون بیش از ۱۹ هزار و ۴۰۰ نفر شهید و بیش از ۵۲ هزار و ۲۰۰ تن زخمی شدهاند. این در حالی است که درگیریهای مقاومت با اشغالگران در چند محور ادامه دارد.
انتهای پیام