به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در حاشیه برگزاری نهمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP) و پنجمین آئین اعطای جایزه مصطفی (ص) که مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار شد با هدف تعامل بیشتر و تقویت همکاری بین دانشمندان و فعالین علم فناوری و نوآوری تثبیت مشارکتهای بین موسسات ایرانی و سازمانهای تاثیرگذار جهان و کمک به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای مشارکت کننده 7 کمک هزینه برای پروژه های تحقیقاتی مشترک در حوزه های فناوریهای زیستی اطلاعات و ارتباطات اپتیک و کوانتوم مواد و ساخت پیشرفته بانو و میکرو پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی و علوم شناختی بین محققان ایرانی و سایر کشورها در نظر گرفته است.
در این راستا علاقهمندان میتوانند به منظور آشنایی با موضوعات گرنتها کسب اطلاعات بیشتر و ارسال پروپوزال به وبگاه مرکز تعالی ابنسینا (ACE) به عنوان واسط اجرای همکاریهای تحقیقاتی دوجانبه به آدرس مراجعه نمایند https://is-bmn.ir/ace/en/
الزامات ارائه کمک هزینه
حداقل دو محقق اصلی (Pls) یکی از ایران و دیگری از کشوری دیگر باید در پروژه شرکت کنند. در طول اجرای پروژه حداقل یکی از PI ها باید حداقل یک ماه تحقیق و توسعه را در موسسه طرف مقابل انجام دهد.
متقاضیان
متقاضیان باید دارای سوابق علمی و فنی مرتبط با پروژه و وابستگی به مراکز آموزشی تحقیقاتی با شرکتهای دانش بنیان / SMEها باشند
متقاضیانی که پروژه را با برندگان جایزه مصطفی (ص) تعریف میکنند با سابقه همکاری با آنها دارند و همچنین برندگان مسابقه علمی KANS از امتیاز اضافی در فرآیند ارزیابی برای دریافت کمک هزینه بهرهمند میشوند. متقاضیان با شرکای کشورهای اسلامی کشورهای عضو (OIC) از امتیاز اضافی در فرآیند ارزیابی برای دریافت کمک هزینه بهرهمند میشوند.
متقاضیان دارای یک گروه تحقیقاتی خاص از جمله دانشمندان وابسته به دانشگاه با مؤسسه تحقیقاتی دولتی از ایران با کشور همکار از امتیاز اضافی در فرایند ارزیابی برای دریافت کمک هزینه بهرهمند میشوند.
گروههای تحقیقاتی که از این کمک مالی استفاده میکنند تشویق میشوند تا فراتر از فعالیتهای مرتبط با پروژه با یکدیگر همکاری کنند و زمینههای دیگری را برای کار مشترک تعریف کنند.
متقاضیانی که همکار خود را از مؤسسات زیر انتخاب میکنند از امتیاز اضافی در فرآیند ارزیابی برای دریافت کمک هزینه بهرهمند میشوند بر اساس تفاهمنامه مشترک ACE با این 7 مجموعه که در حاشیه رویداد مصطفی (ص) منعقد شده است:
دانشگاه سوسه، تونس
آکادمی ملی علوم و تکنیک سنگال سنگال
دانشگاه ملی علوم و فناوری پاکستان
کامستک پاکستان
دانشگاه علوم بهداشت بنگلادش بنگلادش
دانشگاه خزر آذربایجان
شبکه مغرب تک مراکش
مشارکت
تعهد متقابل شرکا در هر دو کشور به عنوان شاخصی از نقطه قوت پروژه تحقیقاتی در نظر گرفته خواهد شد. این شامل تعهد منابع غیر نقدی هر گونه کمکی که شامل حمایت مالی نمی شود. مانند دسترسی به رایانه نرم افزار فضای اداری و یا تجهیزات توسط همه شرکا است. خروجی پروژه متعلق به محققان شرکتکننده و مربوطه است.
تامین مالی و بودجه
تا سقف 10000 دلار کمک هزینه مالی به شریک ایرانی تخصیص می یابد.
شرکای سایر کشورها مسئول تأمین مالی تا سقف 100000 دلار از جمله منابع غیر نقدی پروژه، از جمله هزینههای میزبانی با سفر و غیره هستند.
هر یک از طرفین مسئول پرداخت هزینههای سفر معیشت و اقامت اعضای گروه تحقیقاتی خود در بازدیدهای مرتبط با این همکاری خواهد بود.
کمک هزینه در دو قسط پرداخت می شود:
80 درصد پس از امضای قرارداد و 20 درصد پس از تأیید گزارش نهایی و ارسال صورت مالی.
هنگام ارسال پیشنهاد پروژه برآورد دقیق بودجه مورد نیاز است هزینههای برآوردی باید توجیهپذیر و مرتبط با فعالیتهای تحقیقاتی پیشنهادی باشد مشارکت هر یک از شرکا مورد انتظار است و باید به صورت نقدی و یا غیر نقدی ارائه شود.
درخواست
درخواستها باید از طریق وبسایت مرکز تعالی این سینا (ACE) ارسال شوند:
ttps/isl-binn.it/ace/en/bilateral-research-collaborationi
زمانبندی
مهلت ارسال پروپوزال: 31 ژانویه 2024
داوری اولیه: 29 فوریه 2024
بازبینی و ارسال مجدد پروپوزال: 31 مارس 2024
اعلان گرنتهای پذیرفته شده: 14 آپریل 2024
شروع پروژه: 30 ژون 2024
مدت انجام پروژه: تا 12 ماه
معیارهای ارزیابی
درخواستها توسط یک کمیته ارزیابی مستقل ارزیابی شده و توسط ACE اطلاع رسانی خواهد شد. ارزیابی بر اساس معیارهای زیر خواهد بود (به ترتیب اولویت ذکر نشده است):
پتانسیل برای همکاری طولانی مدت و فعالیتهای بعدی اصالت و امکان سنجی فعالیت پیشنهادی
تثبیت مشارکت موجود
شایستگی علمی با تأثیر نتایج پیش بینی شده
تخصص موسسات همکار و متقاضیان و گروههای تحقیقاتی آنها
کمکهای همه شرکای درگیر از جمله کمکهای مالی و غیر نقدی
گزارش
مسئولیت اداره وجوه و گزارشدهی بر عهده متقاضی ایرانی است وی باید حداکثر یک ماه پس از پروژه گزارش علمی نهایی و همچنین صورت مالی را ارائه دهد.
انتهای پیام/