به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، محمدعلی نیکبخت در نشست شورای معاونین و مدیران از تعهد خویش به رییس دولت مردمی گفت و تاکید کرد: نظارت و حسابکشی در همه زمینهها وظیفه مسوولان است و اگر تخلفی صورت گرفت، به سرعت پیگیری شود.
وی در همین حال افزود: با رانت، فساد و انحصار به شدت برخورد میشود و در صورت اثبات، مسئول در هر سطحی باشد؛ عزل میشود، این خط قرمز است و در ستاد و استان جاری خواهد بود.
وزیر جهادکشاورزی بر مبارزه با فساد، تکریم ارباب رجوع، تقویت صندوق بیمه کشاورزی و اولویت واردات از کشورهای پیرامون، تاکید کرد و از پایان محدودیت در سرمایهگذاری خبر داد.
برخورد ناشایست با ارباب رجوع در دولت مردمی جایگاهی ندارد
محمدعلی نیکبخت در ادامه با اشاره به برخی رفتارها در مواجهه با ارباب رجوع، گفت: تکریم ارباب رجوع از خطوط قرمز دولت است و برخورد نامناسب با مراجعهکنندگان در دولت مردمی جایگاهی ندارد. بخش زیادی از مشکلات و مراجعات کشاورزان، بهرهبرداران و مردمی که از روستا و شهرستان به تهران میآیند، در همان محل قابل حل است.
محدودیت سرمایهگذاری برچیده میشود
وزیر جهادکشاورزی در بخش دیگری از صحبتهایش به الزامات سرمایهگذاری در زیربخشهای کشاورزی پرداخت و گفت: هیچ محدودیتی برای سرمایهگذاری نخواهیم داشت بنابراین ستاد دستورالعمل اصلاحی را تهیه و ابلاغ کند، این دستورالعملها به گونهای طراحی شود که رؤسای سازمانها بتوانند؛ موافقت اصولی،پروانه بهرهبرداری و تأسیس را در خود استان صادر کنند.
وی همچنین افزود: از این پس ارجاع سرمایهگذار به تهران، جای سؤال دارد، علاوه بر این؛ پروانه بهرهبرداری واحدهای کوچک سنتی به سهولت صادر شود و برای رونق تولید در روستاها، محدودیتها برداشته شده و پروانهها تمدید شود.
بیمهگزاری خارج از صندوق بیمه کشاورزی تخلف مشهود است
وزیر جهادکشاورزی صندق بیمه کشاورزی را تکیهگاه مطمئنی در حوادث کشاورزی خواند و گفت: تقویت این صندوق لازم است و بیمهگزاری خارج از آن ممنوع و یک تخلف مشهود است، زیرا صندوق بیمه کشاورزی جور حوادث را میکشد و هزینهکرد منابع جز در این صندوق قابل قبول نیست.
تفاهمنامهها و توافقات به قرارداد همکاری و پروتکل اجرایی منتهی شود
محمدعلی نیکبخت گفت: هیچ انسدادی در صادرات محصولات کشاورزی نداریم، کشاورزان و تولیدکنندگان باید در بازارهای بینالمللی نقشآفرین باشند، اعتقاد براین است که صادرات جریان تولید را دوام میبخشد.
وزیر جهادکشاورزی در همین حال افزود: کارهای خوبی در تعاملات بینالمللی صورت پذیرفته و لازم است؛ تفاهمنامهها، توافقات، مراودات دو و چند جانبه و اجلاسهای مشترک به قرارداد و پروتکلهای اجرایی منتهی شود، از این رو همکاری نزدیک با بخش اقتصادی وزارت امورخارجه تسهیل کننده است.
نیکبخت در ادامه بر اولویت همسایگان و کشورهای منطقه تاکید کرد و گفت: برای رفع کمبودها، واردات کالا از مبادی نزدیک و کشورهای پیرامون به دلیل صرفه اقتصادی و هزینه کمتر، راهبرد وزارت جهادکشاورزی است که باید از سوی معاونت بازرگانی و دفتر بینالملل مورد توجه قرار گیرد.
گفتنی است؛ بررسی مسائل واحدهای خدمات کشاورزی و تعاریف جدید در وظایف این واحدها، دستور کار نشست آتی خواهد بود.
انتهای پیام/