امید شایگان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی درباره طولانی شدن روز آخر مسابقات قهرمانی کشور که تا پاسی از شب ادامه داشت، عنوان کرد: در مازندران سالن بزرگ نداریم که بیشتر از دو تشک داشته باشد. در دو روز اول که مسابقات تا نیمهنهایی دنبال شد، مشکلی پیش نیامد اما روز آخر که علاوه بر چهار وزن آخر، مسابقات فینال و ردهبندی سه وزن دوم را هم داشت، طولانی شد و چارهای هم نبود.
وی در مورد اینکه قهرمان وزن اول مسابقات در جمع خبرنگاران از کیفیت غذا گله کرده بود، گفت: من گلهای ندید، برای اولین بار است که در این باره میشنوم. اتفاقا روی منو غذایی خیلی هم سفارش کرده بودیم که کیفیت خوب باشد.
شایگان که پیش از این در گفتوگو با خبرآنی از ضعیف بودن احتمال بلیتفروشی در مسابقات کشوری گفته بود، درباره اینکه بلیت فروشی انجام شد، تاکید کرد: واقعیت این است که ستاد برگزاری مسابقات این تصمیم را گرفت و هیئت استان در آن دخیل نبود. علت اصلی هم مسئله کنترل جمعیت بود. سالن سیدرسول حسینی بیشتر از سه هزار نفر گنجایش ندارد، ضمن اینکه جمعیت کشتیگیران و پیشکسوتان هم که روی سکوها مینشینند را هم باید در نظر گرفت.
وی افزود: اینطور عنوان شد که بلیت فروشی شود تا بتوانند جمعیت را کنتل کنند. ضمن اینکه صد هزار تومان برای تماشای یک روز کامل مسابقات بود و از بچههای زیر 15 سال هم هزینهای دریافت نشد. با این حال روز آخر علاوه بر جمعیت داخل سالن، 500 نفر در راهروها بودند و 2 هزار نفر هم پشت در سالن ماندند و اذیت شدند. حقیقت این است که این سالنها گنجایش تماشاگران مازندرانی را ندارند و حتی اگر سالن 20 هزار تایی هم داشتیم باز هم تعدادی بیرون میماندند.
رئیس هیئت کشتی مازندران درباره اینکه علی شعبانی نتوانست سهمیه شرکت در مسابقات را بگیرد اما احمد بذری که سهمیه داشت در مسابقات شرکت نکرد، گفت: بذری جزو لیست اولیه ما بود، اما چون شاید چون این وزن پرمدعی و شلوغی بود، نیامد. کامران قاسمپور هم که کشتی نگرفت، مجتبی گلیج هم آسیب دیده بود.
وی درباره اینکه آیا گلیج در مراحل بعدی چرخه فرصت حضور پیدا خواهد کرد؟، اظهار داشت: گلیج واقعا پایش شرایط خوبی نداشت. مچ پایش آسیب دیده بود و مدارک و عکسهای پزشکیاش را هم برای فدراسیون فرستاد، دکتر اعلام کرد که نیازی به جراحی نیست و باید سه هفته استراحت کند، اما چون فدراسیون گفته بود همه باید کشتی بگیرند، او آمد و وزنکشی کرد. نگران بود که بعدا نتواند به چرخه ورود کند، یک کشتی هم گرفت و به حریفی باخت که در اندازه او نبود.
شایگان در مورد عملکرد کشتیگیران مازندران در مسابقات کشوری که با قهرمانی این تیم هم همراه بود، خاطرنشان کرد: جدول را نگاه کردم در اغلب اوزان از جمع 10 نفر برتر بیش از 5 مازندرانی حضور داشتند. ما 6 اولی هم در این رقابتها به دست آوردیم که عملکرد خوبی بود.
سرپرست تیم ملی آزاد در مسابقات جهانی صربستان همچنین درباره اینکه چرا به عباس ابراهیمزاده که در این رقابتها قهرمان 65 کیلوگرم شد، از سوی مازندران سهمیه داده نشد تا به اسم ایلام کشتی بگیرد؟، گفت: جوانان واقعا قابل پیشبینی نیستند. دیدید که میلاد والیزاده که ملیپوش جهانی بود، مقامی نیاورد یا چه کسی فکرش را میکرد که ابراهیم الهی در 65 کیلو دهم شود. جوانان افت وخیزشان زیاد است، اما کشتیگیری مثل رضا اطری دیگر جا افتاده و امکان ندارد سوم شود، جایگاه او یا اولی است و یا دومی. از اینکه جوانانی مثل ابراهیمزاده بالا میآیند، خوشحالیم.
شایگان در خاتمه درباره دیسکالیفه شدن علی سوادکوهی به دلیل غیبت در مراسم توزیع مدالها، عنوان کرد: او نه به ما و نه هیچ کسی عنوان نکرد که سالن را ترک میکند درحالیکه مراسم سکو باقی مانده بود. درباره سوادکوهی فدراسیون تصمیم گرفت و در ادامه نیز تصمیمگیرنده آنها هستند. ما در این وزن ابوالفضل رحمانی را هم داریم.
انتهای پیام/