نخستوزیر هلند با اشاره به جزئیاتی درباره گفتوگوی اخیرش با نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت که خواستار اتخاذ «رویکردی سختگیرانهتر» نسبت به «خشونت شهرکنشینان» در کرانه باختری و اجرای «وقفههای بشردوستانه قابل توجه» در جنگ برای عرضه کمکهای انسانی به نوار غزه شده است.
به گزارش خبرآنی، «مارک روته» نخستوزیر هلند از «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواسته «رویکرد سرسختانهتری» نسبت به «خشونت شهرکنشینان» در کرانه باختری اتخاذ کند.
خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد که روته در پیامی در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «با نخستوزیر نتانیاهو درباره قطعنامهای که امروز درباره آن در سازمان ملل بحث و گفتوگو میشود، صحبت کردم. به او تاکید کردم که اسرائیل باید رویکرد سختتری نسبت به خشونت شهرکنشینان در کرانه باختری اتخاذ کند.»
نخستوزیر هلند با گفتن اینکه آنچه «ارتکاب خشونت» توسط حماس میداند، محکوم میکند، خواستار «وقفههای بشردوستانه قابل توجه برای فراهم کردن امکان عرضه کمکهای انسانی و آزادی اسرا» شد.
روته افزود که هلند همچنان «از اسراییل میخواهد در به کار بستن اقدامات نظامی خویشتنداری بیشتری نشان دهد که باید متناسب و مطابق قوانین بشردوستانه بینالمللی باشد.»
نخستوزیر هلند همچنین درباره گفتوگوی خود با نتانیاهو مطرح کرد: «گفتم وضعیت هولناک انسانی در غزه باید بهبود پیدا کند و این کار باید سریع انجام شود. اسرائیل باید خویشتنداری بیشتری نشان دهد و فورا، اجازه ورود کمکهای بیشتر به غزه را بدهد. علاوه بر درخواست وقفههای قابل توجه در جنگ، همچنین درخواست کردم که امکان ورود امدادگران و ایجاد بیمارستان صحرایی در غزه فراهم و تلاش بشود که کمکها به مناطقی، از جمله شمال غزه برسد که بیش از همه آسیب دیدهاند.»
او با وجود استقبال از ایجاد ایست بازرسی «کرم شالوم» در مرز نوار غزه و مصر برای بازرسی کالاها گفت «بازگشایی هرچه سریعتر این ایست بازرسی به منظور رساندن کمکهای انسانی به غزه اهمیتی حیاتی دارد.»
در همین راستا، «حاجا لحبیب» وزیر امور خارجه بلژیک پیشنهاد کرده است ساکنان رژیم صهیونیستی که در فعالیتهای غیرقانونی شهرکسازی نقش دارند، از ورود به منطقه شنگن منع شوند. «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز روز دوشنبه گفت که اتحادیه اروپا روی تهیه پیشنویس فهرستی از اسامی «شهرکنشینان افراطگرایی» کار میکند که به دلیل شهرکسازی غیرقانونی در کرانه باختری تحریم میشوند.
جنبش مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر «طوفان الاقصی» را علیه رژیم صهیونیستی انجام داد که منجر به کشته شدن هزار و ۲۰۰ نفر و به اسارت درآمدن ۲۴۰ نفر از ساکنان اراضی اشغالی شد. از آن پس، رژیم صهیونیستی حملات بیامانی را علیه مقاومت فلسطین در نوار غزه آغاز کرده که تاکنون بیش از ۱۸ هزار فلسطینی از جمله زنان و کودکان را به شهادت رسانده است.
انتهای پیام