شیرین علیخانی؛ مدیر باشگاه دانشآموزی نانو در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی اظهار کرد: ستاد نانو فناوری با حمایت معاونت علمی 8 سال پیش تصمیمی گرفتند مبنی بر اینکه سوبسیدی به پژوهشسراهای دانشآموزی و مدارسی که خواهان تجهیزات نانویی هستند، بدهند.
وی گفت: یعنی 60 تا 70 درصد هزینه خرید این تجهیزات را ارائه دادند و مابقی آن یعنی 30 درصد را آموزش و پرورش آن شهر یا استان میپردازد. کار خرید و تجهیز این آزمایشگاهها را باشگاه نانو انجام داد و امروز 92 آزمایشگاه نانو در سطح کشور داریم که برای دانشآموزان فعالیت آموزشی انجام میدهند.
علیخانی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال دستگاه الکتروریسی با هدف آموزش نانوالیاف در آزمایشگاهها مستقر شد؛ ما آموزش ساخت نانوالیاف و کارگاههای عملی و ساخت را در آزمایشگاههای پژوهشسراها داریم که به کمک این دستگاهها انجام میشود.
وی تأکید کرد: یکی از برنامههایی که برای فعالسازی این آزمایشگاهها داریم برگزاری مسابقات توانمند "نیلوفر آبی" است که براساس این دستگاهها، ماهانه آزمایشی طراحی میشود و بر روی سایت باشگاه نانو قرار میگیرد و دانشآموزان و معلمان آن را انجام میدهند و فیلم آن برای ما ارسال میکنند و بعد از داوری به فیلمهای برتر جوایزی تعلق میگیرد.
مدیر باشگاه دانشآموزی نانو خاطرنشان کرد: هدف ما از این کار آن است که تجهیزات و وسایل آزمایشگاه مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام/