محمدحسن محبی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره تغییر ایجادشده در رأس کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان اظهار داشت: پژمان درستکار را دوست دارم، او هم خیلی نسبت به ما محبت داشته است، اما خُب این تصمیمی بود که فدراسیون گرفت و در چند و چون آن نیستم. به هر حال محسن کاوه هم جزئی از کشتی است و امیدوارم در المپیک نتیجه خوبی بگیرند.
وی ادامه داد: قبلاً گفتم و باز هم میگویم الان تمام کشتی ایران، مازندران است و باید از مربیان آنها هم در کادر فنی تیم ملی استفاده شود. اگر مازندران جور کشتی ایران را نمیکشید کار خیلی سخت میشد و دست همهشان درد نکند. باید قدر مردم آن منطقه را هم دانست که کشتی را دوست دارند و به آن رونق میدهند.
محبی در واکنش به این پرسش که «انجام چنین تغییر غیرمنتظرهای در فاصله 9 ماه مانده به المپیک شوک منفی به تیم ملی وارد نمیکند؟»، گفت: محسن کاوه در این سالها مدیر تیمهای ملی بوده و با جوانان کار کرده است. او کاملاً نسبت به فضا و کشتیگیران شناخت دارد و هیچ وقت هم از کشتی جدا نبوده است.
نایب قهرمان پیشین کشتی جهان در مورد علیرضا دبیر هم خاطر نشان کرد: 20 سال پیش داشتیم با تیم به آمریکا میرفتیم. از استانبول تا آمریکا دیدم دبیر تسبیح دستش هست و ذکر میگوید. این تقوا را از قبل داشت و من هم خوشم میآمد. خیلی از جاها در مورد دبیر این را گفتم که کارهایی که میکند از روی ریا نیست. او 24، 25 سالش هم بود همین کارها را میکرد و حتی سر این قضیه من چند جا سر دبیر دعوا کردم. آدم معتقدی است، ولی این را هم میگویم که خوب است امروز اعتقادش پیش خودش بماند. او خیلی راحت میتواند جلوی خیلی از حرفها را بگیرد، من هم میدانم که تظاهر نمیکند. وقتی هم کشتی میگرفت همین اعتقادات را داشت. حالا بحث تقوا شد، این را هم بگویم، من در آمریکا یک بار هم ندیدم که نماز مرحوم فریدون قنبری قضا شود. همه اینها تقوا داشتند، تقوا به آدم سلامتی و صداقت میدهد. بچههای کرمانشاه هم بینهایت محترم و باهوش هستند. این بزرگترها هستند که مشکل درست میکنند.
محبی که سرمربی تیم ملی آزاد در دوره ریاست امیررضا خادم بود، راجع به همکاری با او نیز گفت: امیر خادم آدم خیلی محترمی بود. او کار خودش را میکرد و اصلاً دخالتی در کار فنی نداشت. در عین حال من هم حرفش را گوش میکردم. بر من واجب بود از او در مورد تمام مسائل سؤال کنم، چون قبولش داشتم. وقتی گفتم علیرضا حیدری باید با رسول خادم کشتی انتخابی بگیرد، کلامی نگفت. اصلاً در این موارد دخالت نمیکرد. میانه محمد طلایی و علی دبیر آن زمان خوب نبود. وقتی که من رسیدم، آنها را آشتی دادم و یادم میآید که در کشتی سوم چهارمی محمد طلایی، علیرضا دبیر به من گفت «عمو حسن اجازه میدهی طلایی را کُچ کنم؟» که منم این اجازه را دادم. امیر خادم در این مورد از من پرسید که چرا اجازه این کار را دادم، گفتم حالا که میانهشان خوب شده و اینقدر علاقهمند است کمک کند، خوب است این کار را انجام دهد، از طرف دیگر کار فنی را هم دوست دارد. همه ما یک تیم بودیم و ما بزرگترها باید حواسمان به این نوع ارتباطات باشد. امیر خادم هم این فرصت را برای من ایجاد کرده بود که چنین تصمیماتی بگیرم.
این پیشکسوت کشتی همچنین به انتقاداتی که از کشتی کرمانشاه میشود اشاره کرد و گفت: یک چیز را بگویم که در دوره ریاست رسول خادم میزبانی جام جهانی و جام تختی به کرمانشاه داده شد و همین کشتی ما را در آن مقطع متحول کرد. بارها به برادرم این را گفتم که این فرصتی بود که رسول خادم به کشتی کرمانشاه داد. ما طی سالهای 1991 تا 2005 یک ملیپوش هم نداشتیم که روحش شاد، فریدون قنبری سال 2005 به مسابقات جهانی رفت. بعد از 2005 تا 2010 یک بار احسان امینی ملیپوش شد، ولی طی سالهای 2014 تا 2019 دو بار رضا افضلی، دو بار یدالله محبی و یک بار هم بهمن تیموری ملیپوش شدند، چون میزبان جام تختی و جام جهانی شده بودیم. این محبت رسول خادم بود و ما مدیون او هستیم و جا دارد که از وی تشکر کنم. ما سال 2019 بیشترین ملیپوش را داشتیم؛ رضا افضلی، بهمن تیموری و یدالله محبی.
محبی درباره اینکه آیا علیرضا دبیر بهعنوان رئیس فدراسیون این اجازه داشت که در کار فنی پژمان درستکار سرمربی تیم ملیاش دخالت کند، تصریح کرد: بله، حق دبیر بود که حتماً نظر فنی داشته باشد. او قهرمان المپیک و جهان است، حتماً این حق برایش ایجاد میشود که نظر فنی داشته باشد، ولی از طرف دیگر باید حرمت مربیان هر کسی که میخواهد باشد، لحاظ شود.
انتهای پیام/