فرید بهرامی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، قهرمانی استانش در مسابقات کشوری جوانان را محصول یک کار ریشهای و مداوم دانست و عنوان کرد: همه هیئتهای شهرستانها، کشتیگیران و مربیان زحمت کشیدند و این فقط کار یک نفر نبود. از دهه 30 که بنیاد کشتی لرستان گذاشته شده، هدف همین بوده و میراثدارش این بچهها هستند. روی کشتی پایه خیلی کار کردیم، دیدیم عدهای از کشتیگیرانمان به مرز بازنشستگی میرسند و نمیخواهیم لرستان جایگاهش را از دست بدهد، در این سه سال روی هر دو رشته آزاد و فرنگی سرمایهگذاری کردیم.
وی یادآور شد: این محصول کاری یک شبه نبود. در مسابقات کشوری 2-3 نفر از کشتیگیران اصلیمان را نداشتیم. محمدرضا شاکری که کتفش را جراحی کرده، امیرمهدی نجاتیزاده در 61 کیلو رباطش پاره شده که اگر اینجا بود قطعا روی سکو بود. به سجاد پیردایه هم استراحت دادیم و خواستیم در رده سنی بزرگسالان شانسش را امتحان کند چون پژمان درستکار به او سهمیه مسابقات کشوری را داده و قرار است در 65 کیلوگرم کشتی بگیرد. اسم امیرحسین سبزعلی را هم به خاطر بسپارید، درآینده از او خیلی زیاد خواهید شنید. از همه ظرفیت شهرستانهایمان استفاده میکنیم، الیگودرز، ازنا، دورود، بروجرد حتی شهر خرمآباد؛ اینطور نیست کمیته فنی فقط مختص به یک نقطه باشد.
بهرامی در رابطه با اینکه بعد از غلامرضا محمدی، قهرمانان لرستانی در این سالها اکثراً تک مداله بودهاند، خاطرنشان کرد: پیمان یاراحمدی، علیرضا سرلک و... توانایی کسب مدالهای بیشتر را داشتند. سال گذشته در همه ردههای سنی روی سکو بودیم، امسال هم عملکردمان خوب بود، این یعنی تداوم. جدا از عنوان تیمی، سیاست هیئت این است که ملیپوش داشته باشیم. نفراتی که در مسابقات اول میشوند یک انگیزه خوب برای کل استان هستند. محمدرضا شاکری، سجاد پیردایه در کشتی آزاد و امیرمحمد فریدونی در کشتی فرنگی، انگیزه بچههای استان هستند.
رئیس هیئت کشتی لرستان با اشاره به نقش سرمربی سابق تیم ملی آزاد در رشد و ارتقای کشتی استان گفت: غلامرضا محمدی خیلی به ما کمک کرده و همهگونه همکاری داشته است. او در حمایت از کشتی استان در این چند سال سنگ تمام گذاشته، بماند که چقدر به لحاظ مالی به کشتی استان کمک کرده، علاوه بر آن همیشه پشت کشتی لرستان بوده و درخصوص برگزاری کلاس مربیگری، ارتباط با کشتیگیر همه جوره کنار ما بوده است. اگر حمایت او نبود مسیر کشتی استان به این شکل باز نمیشد. ملیپوش شدن سرلک و کسب مدال جهانیاش، حضور قیاسی در المپیک، همه اینها راه را برای کشتی لرستان باز کرد. خوشبختانه کار ما هم تداوم داشت و هم در رشته آزاد و هم فرنگی اتفاقات خوبی افتاد.
بهرامی یادآور شد: زمانی که کشتی استان را تحویل گرفتم، مسابقات استانی ما با 20-30 کشتیگیر برگزار میشد اما رقابتهای امسال ما تا 180 کشتیگیر را در خود داشت. چه من باشم و چه نباشم، میبینید که در دو سه سال آینده در کشتی فرنگی استان چه اتفاقاتی خواهد افتاد. لرستان روزهای خوبی در کشتی در پیش دارد.
انتهای پیام/