به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، علی جوادی در حاشیه برگزاری مراسم تجلیل از خیرین ورزشیار استان تهران گفت: توفیق این را داریم که جشنواره عزت و پیشرفت را برای اولین بار در تهران برگزار میکنیم. در کنار این جشنواره که نمایانگر دستاوردهایی از حوزه تولید کنندگان ورزشی است، ما در حال گره زدن نیازهای ورزشی پایتخت با این دستاوردها هستیم. بسیاری از غرفهداران ابراز خوشحالی کردند که چند قرارداد را با بخش مختلف ورزش منعقد کردهاند و حضور اینها به نوعی تثبیت سرمایهگذاری در بخش ورزش است.
وی افزود: در تهران از نزدیک به دو دهه گذشته تاکنون نزدیک به 160 پروژه ورزشی تعریف شده و فقط مراسم کلنگزنی آن خوب بوده است. در واقع سایر کارها یعنی پیگیری و به سرانجام رساندن آنها رها شده است. بنا داریم با فعالسازی مجمع خیرین ورزشیار استان تهران و با به عرصه آوردن حمایتهای مادی و معنوی افراد، صرفاً به منابع محدود دولتی اتکا نکنیم. اگر قرار باشد که همین تعداد پروژه ورزشی با منابع دولتی تکمیل شود و البته نوسانات قیمت را هم در نظر بگیریم، برای تکمیل این 161 پروژه ورزشی باید نزدیک به 17،18 سال انتظار بکشیم. اگر بخواهیم این پروژهها را زودتر تمام کرده و در یک اقدام جهادی فعال کنیم، نیاز به منابعی غیر از منابع دولتی داریم. اداره کل ورزش و جوانان تهران ظرفیتهای زیادی را در این یک سال گذشته احیا کرده که از جمله آنها میتوان به موضوع ماده 53 کمک سایر دستگاهها اشاره کرد که آنها نیز برخی از پروژهها را تکمیل کنند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران تصریح کرد: یکی دیگر از راههای تکمیل پروژهها، موضوع ظرفیتسازی مجمع خیرین است. چند پروژه را از خیرین درخواست کردهایم که با حمایتهای مادی و معنویشان انجام بدهند و انشاءالله بتوانیم 6،7 پروژه دیگر را در جلسه با آنها به سرانجام برسانیم. استان تهران به نظر ما به لحاظ زیرساختی محرومیت زیادی دارد. البته در این دو سال اتفاقات خوبی رخ داد؛ سال قبل 15 پروژه افتتاح شد و امسال هم در دستور کار داریم که 15 پروژه دیگر به مرحله آماده سازی نهایی برسد. در واقع در دو سال از 30 پروژه بهرهبرداری میشود. درخصوص 161 پروژه باقیمانده نیز جلو میرویم تا در این 4،5 سال به سرانجام برسانیم.
وی درباره سهم مدالآوران ورزشکاران تهرانی در بازیهای آسیایی و پاراآسیایی عنوان کرد: ورزشکاران تهران در بازیهای آسیایی 14.5 درصد و در بازیهای پاراآسیایی 15.5 درصد از مدالها را کسب کردند و این یک رشد و افتخار بود. انشاءالله بتوانیم سهم خودمان را برای المپیک و پارالمپیک افزایش بدهیم.
جوادی درباره ابهامات پیرامون زمین مربوط به محل احداث مجموعه ورزشی در استان تهران گفت: این یک موضوع فنی است و نیاز به آزمایش خاک و شناسایی در موارد مختلف دارد. من هم در رسانه این صحبتها را شنیدم، اما شما میدانید که اگر قرار بر احداث یک مکان ورزشی باشد، باید بسیاری از تأییدیهها گرفته شود. حتی اگر بخواهیم یک سالن ورزشی بسازیم، باید آزمایش خاک و آب و ... داشته باشیم. در واقع این روندها باید طی شود و بدون این تأییدیهها اجازه سرمایهگذاری داده نمیشود تا به منابع دولتی آسیب برسد.
وی گفت: قرارداد خوبی بسته شده است. هیچ وقت اینگونه نبوده که از زمان مطرح شدن یک طرح تا شروع بستن قرارداد، زمان بسیار کمی طول بکشد و کار سریع انجام شود. همان شرکتی که ورزشگاه پکن را ساخته و پروژههای خوبی را در نقاط مختلف دنیا اجرا کرده، در اینجا مسئولیت دارد. همچنین در نکات فنی و تکنولوژیک بودن و توانمند بودن شرکت پیمانکار تأکید بوده است.
انتهای پیام/