به گزارش خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، نمایندگان در جلسه علنی نوبت عصر امروز (سهشنبه، 30 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بند (ث) ماده 25 این لایحه را مورد بررسی قرار داده و با 124 رای موافق، 30 رای مخالف و 6 رای ممتنع از مجموع 191 نماینده حاضر با این بند موافقت کردند.
در بند (ث) ماده 25 این لایحه آمده است:چهارچوب پاداش قابل پرداخت به مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره، اعضای هیأت عامل، مدیران شرکتهای دولتی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری و شرکتهایی که دولت به نحوی در آنها سهام مدیریتی(کنترلی) دارد، بانکها و بیمهها با درنظر گرفتن اندازه و پیچیدگی فعالیت آنها و نیز معیارهایی نظیر میزان تحصیلات، رشته تحصیلی، سوابق تجربی و مدیریتی و کارآمدی و بهرهوری با رعایت قوانین توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی با همکاری سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران برسد.
*سازوکار کاهش نیم واحد درصدی مالیاتی کارفرمایان مشخص شد
نمایندگان در ادامه این جلسه و در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند (ص)ماده 29 این لایحه موافقت کردند.
در بند (ص) ماده 29 این لایحه آمده است: معافیت 20 درصد سهم کارفرمایی موضوع قانون معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر 5 نفر کارگر دارند مصوب 16/12/1361 با اصلاحات بعدی آن، برای کارفرمایانی که درآمد سالانه آن ها از 15 برابر معافیت موضوع ماده 84 قانون مالیات های مستقیم بیشتر است سالانه نیم واحد درصد کاهش می یابد.
آئین نامه اجرایی این بند در مورد کارگاه های مشمول تا 6 ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهیه می شود و به تصویب هیات وزیران می رسد. مشارکت دولت بابت سهم کارفرمایی در پرداخت حق بیمه مذکور معادل حداقل دستمزد و مازاد بر آن به طور کامل برعهده کارفرما است.
*امتیازات قوانین ایثارگری به جانبازان و شهدای مدافع حرم و شهدای امنیت تسری یافت
همچنین وکلای ملت در این جلسه جزء 4 بند بند ج ماده 31 لایحه برنامه را به تصویب رساندند.
بر اساس جزء 4 بند ج ماده 31 لایحه برنامه؛ مزایا و امتیازات قوانین ایثارگری در طول برنامه به جانبازان و شهدای مدافع حرم و همچنین شهدای امنیت تسری می یابد.
لازم به ذکر است که مصوبات نمایندگان برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تایید شورای نگهبان دارد.
انتهای پیام/