به گزارش سرویسخبری جامعه مهر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با حضور در شبکه خبر و برنامه صف اول درباره آخرین اتفاقاتی که در معاونت زنان رخ داده گفت: ما در چند بخش در معاونت زنان با دولت همکاری داریم.
وی افزود: یک بخش سیاست گذاری و برنامه ریزی است. سپس هماهنگی با دستگاههای اجرایی و در نهایت رصد میزان اجرای قوانین. یکی از کارهای مهم ما این است که بررسی و رصد کنیم که چه مقدار قوانین مربوط به زنان در دستگاهها محقق شده است.
خزعلی گفت: هر شش ماه این گزارش آماده شده و میزان پیشرفت کار به رئیس جمهور گزارش داده میشود. در حوزه جوانی جمعیت هم با ارائه تسهیلاتی شاهد اتفاقات خوب بوده ایم. البته برخی از بانکها اعتبارات لازم را ندارند و برخی از بانکها هم همکاری لازم را نمیکنند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: البته تلاش شده است تا از گروههای مردمی که در حوزه ترویج فرهنگ خانواده و افزایش جمعیت و جایگاه زن تلاش میکنند حمایت شود.
وی افزود: در روز خانواده با پیام رئیس جمهور ۹ کارگروه در معاونت زنان تشکیل شده است که یکی از این کارگروهها، کارگروه خانواده و فرهنگ بوده و تلاش کردیم در بخشهای مختلف گروههای تخصصی را به کار بگیریم.
خزعلی تصریح کرد: تعامل زنان و خانواده با محیط زیست، مهارتهای خانواده، سبک زندگی مطلوب و مواردی مانند فرهنگ ناملموس و فرهنگ و مد و لباس به صورت یک جریان در کل کشور در طول سال ساری و جاری است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: هدف اصلی ما این است که خلاءهای فرهنگی را با آموزش پر کنیم و جلوگیری کنیم از نفوذ فرهنگ بیگانه. برای تحکیم خانواده هم برنامهای تصویب شده بود که قدمهایی برای اجرای آن برداشته شده و در دو استان کارهای اجرایی آن انجام شده است.
این دو استان قم و سمنان هستند. البته ما در حوزه دهه شصتی ها هم برنامههایی داشتیم که یک بخش برنامه ریزی بود و یک بخش هم رصد اجرای قوانین.
در حوزه سیاست گذاری هم تلاش کردیم تا در ستاد خانواده و زن در حین تدوین لوایح مربوط به این حوزه نظیر لایحه اهدای جنین به این موضوعات به طور درستی توجه شود.
پیشگیری از آسیب طلاق یکی از نکاتی بود که در کنار موضوع زیست عفیفانه تلاش کردیم با هماهنگی دستگاههای متعدد به آن دست پیدا کنیم.
وی افزود: آموزش سربازان و آموزش دختران دو نوع آموزشهایی بوده که تلاش کردیم برای آن برنامه مفصلی داشتیم.
وی به سفرش به ریاض در قالب کمیته زن و خانواده اشاره کرد و گفت این اولین جلسهای بود که مقامات حوزه زنان کشورهای اسلامی کنار هم جمع شدند.
خزعلی گفت: همه زنانی که در این اجلاس شرکت کرده بودند دردمند موضوع غزه و کشتار زنان و کودکان بودند. البته تصمیم گیری در این حوزه به سران کشورها مرتبط بوده است.
برخی از زنان حاضر در اجلاس با شور و حرارت معتقد بودند که باید با تمام وجود از زنان فلسطین و غزه حمایت کنیم و نسل کشی و مشکلات رخ داده را به دنیا نشان دهیم.
وی در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره اینکه چه اتفاقی در مجامع بین المللی رخ بدهد شما احساس رضایت خواهید کرد گفت: ما معتقدیم حداقل کاری که باید رخ بدهد اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون مقام زن است. کسی که اینگونه دستش به خون زنان و کودکان بی گناه آغشته است و ۴۰ مرکز درمانی را با خاک یکسان کرده است حق حضور در این کمیسیون را ندارد.
خزعلی گفت: سال گذشته دیدید که با یک شایعه و دروغ و با سیاست بازی خلاف روال معمولی که در سازمان ملل است سعی کردند ایران را از این کمیسیون حذف کنند حالا باید پاسخ بدهند که چگونه چشم خودشان را روی چنین جنایاتی بسته اند.
در مرحله دوم درخواست داشتیم که حافظان صلح در غزه حاضر شوند و اجازه بسته شدن گذرگاه رفح را ندهند تا امکانات بهداشتی و مواد غذایی و دارویی به مردم غزه برسد.