به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، مسابقات شمشیربازی الجزایر در اسلحه سابر شب گذشته با هشتمی تیم ایران و ششمی ژاپن که در تعقیب تیم سابر ایران برای کسب سهمیه المپیک 2024 پاریس است، به پایان رسید.
اتفاق خوب برای تیم ایران حضور در جمع هشت تیم برتر و شکست چین و جبران شکست در بازیهای آسیایی بود. اختلاف ژاپن با ایران قبل از این مسابقات 24 امتیاز المپیکی بود و با ورود تیم به جمع هشت تیم برتر جام جهانی الجزایر، این اختلاف به امتیاز 20 رسید. حضور تیم سابر ایران در دو مسابقه از مسابقات کسب سهمیه المپیک پاریس روی سکو، باعث شد همچنان اختلاف خوبی با تیم ژاپن وجود داشته باشد و در نهایت نیز با اعلام رنکینگ تیمی توسط فدراسیون جهانی، ایران و ژاپن بدون تغییر در همچنان در رده هفتم و هشتم باقی ماندند.
ژاپن در این مسابقات بازیهای خوب و قابل قبولی به خصوص برابر فرانسه و کره جنوبی ارائه کرد. این زنگ خطری برای سابر ایران است و نشان میدهد ژاپن با وجود اختلاف 20 امتیازی، همچنان برای تیم ایران در کسب سهمیه المپیک یک رقیب جدی است و ژاپنیها برای تصاحب جایگاه ایران و سبقت از کشورمان منتظر کوچکترین غفلت از سوی تیم سابر ما هستند.
ریسک سرمربی جواب داد
نکته جالب توجه در این مسابقه تغییر ترکیب تیم ایران با نظر امین قربانی، سرمربی تیم سابر بود. در دیدار نخست برابر چین محمد رهبری به عنوان بازیکن اول، فتوحی بازیکن دوم و پاکدامن بازیکن سوم حضور داشتند. این ترکیب برای دومین بار بود که بعد از بازی با ایتالیا در جام جهانی اسپانیا انجام شد که هر دو تغییر با توجه به اینکه پاکدامن یا بازیکن اول یا دوم بود در نوع خودش قابل توجه بود و ریسک بالایی به همراه داشت که مقابل چین جواب داد.
در جام جهانی الجزایر و در دیدار برابر چین محمد رهبری بازیکن خوب ایران از نظر امتیازی بود که به تنهایی 20 امتیاز برای تیم ایران به دست آورد، همچنین علی پاکدامن، کاپیتان ایران 13 امتیاز و فتوحی 12 امتیاز به دست آوردند.
تیم سابر ایران پس از برتری برابر چین، در دومین گام برای ورود به چهار تیم برتر مقابل مجارستان که بازیکنان سرشناسی بداشت، قرار گرفت. این دیدار با اعتراضات داوری برای ایران و ایراد در سیستم ویدیو چک همراه بود. سه بازی اول برای ایران با بردهای خوب پاکدامن، رهبری و پنج ضربه فتوحی آغاز و باعث شد ایران با امتیاز 15 بر 12 از تیم مجارستان پیش بیفتد. این بهترین فرصت برای پاکدامن بود تا در بازی دوم خود و در مقابل بازیکن سوم مجارستان اختلاف را افزایش دهد که با باخت هشت بر دو این نتیجه به نفع مجارستان تغییر داد. در ادامه رهبری و فتوحی هر کدام چهار امتیاز به دست آوردند و فتوحی در بازی سوم خود دو امتیاز و پاکدامن پنج امتیاز کسب کردند تا نوبت به رهبری رسید که بازی خود را با هشت امتیازی برابر قهرمان سه دوره المپیک، به پایان رساند. در نهایت با شکست ایران برابر مجارستان فرصت صعود به جمع 4 تیم پایانی از دست رفت.
بازیهای دیگر تیم ایران مقابل فرانسه و آلمان بود که عملکرد تیم ایران در بازی با آلمان فقط تا حدی قابل قبول بود و فرزاد باهر هم که فرصت بازی پیدا کرده بود، عملکرد خوبی از خود نشان داد. پاکدامن نیز با تصمیم کارد فنی در دیدار آخر برابر آلمان در ترکیب قرار نگرفت و در نهایت جام جهانی اسلحه سابر در الجزایر با عنوان هشتمی برای ایران و باز هم ناکامی پاکدامن در بخش تیمی به پایان رسید تا این نگرانی بیش از گذشته ایجاد شود که مبادا پاکدامن که این روزها کسب سهمیه انفرادی خود را قطعی میداند، تنها به همین سهمیه اکتفا کرده و انگیزهای برای کسب سهمیه تیمی ندارد. شاید همین موضوع نیز باعث شده نتواند توانمندی واقعی خود را به نمایش بگذارد.
آمارهای نگران کنند پاکدامن در بخش تیمی در رویدادهای اخیر موضوع بسیار مهمی است که انتظار میرود فدراسیون و کادر فنی سابر بیش از گذشته آن را با حساسیت دنبال کنند و با واکاوی این مسئله فرصت کسب سهمیه تیمی را از دست ندهد.
نباید فراموش که اگر سابر ایران صاحب سهمیه تیمی المپیک پاریس شود، سه نماینده ایران شانس حضور در بخش انفرادی را نیز خواهند داشت و 4 سابریست ایران هم در بخش تیمی رقابت خواهند کرد و منطقی این است که سرمایهگذاریها روی کسب سهمیه تیمی باشد.
در ادامه عملکرد سابریست های کشورمان در مسابقات الجزایر را مشاهده میکنید:
ایران- چین
ایران و مجارستان
ایران- فرانسه
ایران- آلمان
انتهای پیام/