به گزارش گروه دانشگاه پایگاه خبری خبرآنی، پنجمین جشنواره ملی جهادگران با رونمایی از پوستر این جشنواره، با حضور سردارمحمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی و هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی در مجموعه فرهنگی سیزده آبان آغاز شد.
سردارمحمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی در آیین رونمایی از پوستر پنجمین جشنواره ملی جهادگران اظهار داشت: ایران اسلامی در مباحث مختلف به توانمندی و قدرت بازدارندگی و یا حتی شروع کنندگی رسیده، که این مقاوم سازی در سیاست مانع از دخالت بیگانگان در کشور شده است. در حوزه دفاعی و امنیتی ایران در موقعیتی قرار دارد که با وجود استراتژی تدافعی نظام، توانایی یک حرکت نظامی در ابعاد منطقه ای و جهانی را دارد اما پایینترین سطح راهبردی این سیاست بازدارندگی است.
وی گفت: در برخی از موضوعات مانند اقتصاد و فرهنگ در حال نبرد تمام عیار هستیم، این جنگ تمدتی بین جبهه حق و استبداد از گذشته وجود داشته است.
سردار زهرایی افزود: در نظام اسلامی با پاردادیم مدیریت و خدمتگذاری معمار انقلاب و مدل رفتاری مقام معظم رهبری به قدرت نظام به وضعیت مطلوبی رسیده که در این مسیر از سرمایههای انسانی متعهد و انقلابی استفاده شده است، یکی از مولفه های قدرتمند شدن انقلاب استفاده از همین جوانان پرورش یافته انقلابی مانند حججیها، آرمانها و امیریها است.
وی با بیان اینکه جهادیها گل سرسبد قدرت نرم انقلاب هستند، این جریان مانند توان موشکی قابل مذاکره است به عبارت دیگر نیروی جهادی مانند توان موشکی قدرت بازدارندگی دارد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه خلق کردن این نیروی ولایی و بصیر در توان هر کشوری نیست، عنوان کرد: این نیرو وظیفه اتصال همه فعالان بسیج کشور را دارند.
وی با اشاره به مطالبه رهبری برای تبین هنرمندان اقدامات جهادی بیان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند جهاد موفق خود را به زیبایی منعکس کنید، پس از بیانات ایشان جشنواره ملی جهادگران آغاز شد، سال گذشته و از 32 استان 3000 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
زهرایی بیان کرد: کیفیت آثار ارائه شده در این جشنواره نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است این اقدامات میتواند نقطه شروعی برای توسعه فعالیتهای جهادی و دانشجویی در این بخش باشد تا در نهایت شاهد محقق شدن مطالبات رهبری برای تبیین مناسب فعالیتهای جهادی باشیم.
هادی قاسمی، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز در ادامه نشست گفت: ایده تشکیل جمهوری اسلامی به قدری جذاب بوده که در بدو تشکیل در آن سوی مرزها نیز طرفداران فراوانی پیدا کرد که حاضرند جان خود را در مسیر انقلاب فدا کنند. ایده انقلاب بر پایه حمایت از مستضعفان و استقلال سیاسی بنا شده و بسیج و کار جهادی زاییده انقلاب است و گروهای جهادی سازندگی نیز جزو اولین ساختارهای نظام بودند.
قاسمی ادامه داد: این نگاه باعث حضور گروههای جهادی در بیمارستانها در زمان شیوع کرونا شد، آن هم در شرایطی که بسیاری نگران سلامتی خود بودند اما فضای فداکاری و از جانگذشتگی در گروههای جهادی شکل گرفته بود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: این نگاه و رویکرد باید توسعه پیدا کند، تکثیر این باید از سالهای اول انقلاب آغاز می شد مانند اقدامات شهید آوینی که با زیبای خاصی به تصویر کشیده شد.
وی افزود: تکثیر این ایده با استفاده از جمع توان گروه های جهادی امکان پذیر است، گروههای جهادی اقدامات مناسبی برای آبادی و رفع محرومیت انجام دادند اما در رویکرد جدید نیاز است یک مرحله بالاتر را مورد ارزیابی قرار دهند و مانع افزایش فقر شوند این مهم با تحلیل داده و بررسی ظرفیت کشور اجرایی است.
برگزاری جشنواره با هدف ترویج گفتمان سازی جهادی
امیرحسین حیدرپور، دبیر پنجمین جشنواره ملی جهادگران با بیان اینکه مهمترین هدف از برگزاری جشنواره ترویج گفتمان سازی فعالیتهای جهادی است، اظهار کرد: از طریق ایجاد یک نقطه کانونی تمام فعالیتهای جهادی سازماندهی خواهد شد و با تقدیر از افراد شایسته زمینه برای استفاده از طرحهای مناسب فراهم خواهد شد.
وی افزود: این جشنواره مانند سالهای گذشته در سه محور، تخصصی، هنری و ادبی برگزار خواهد شد که در بخش تخصصی بر مبنای ساحتهای چندگانه مطلوب قرار است علاوه بر اقدامات میدانی نسبت به تولید محتوا و دانش برای ثبت حرکات موفق گروههای جهادی اقداماتی صورت گیرد. در بخش هنری جشنواره به دنبال تلفیق جهاد و هنر به منظور اثرگذاری این نوع فعالیتها هستیم، برای ماندگاری یک فعالیت باید از هنر استفاده کنیم، به همین منظور در این بخش از عکس، مستند و نماهنگ پذیرای آثار جهادگران هستیم.
وی افزود: سومین محور این جشنواره بخش ادبی است، در این بخش سعی شده از قدرت قلم برای انتقال مفاهیم استفاده شود و تاثیرات فعالیتهای جهادی را بر افکار عمومی بیشتر کنیم.
دبیر پنجمین جشنواره ملی جهادگران عنوان کرد: از امروز در دبیرخانه جشنواره آماده دریافت آثار هستیم و مطابق جدول زمانبندی تا 30 آذر فراخوان جذب آثار ادامه خواهد داشت. در دی ماه این آثار مورد و ارزیابی قرار میگیرد و در نیمه بهمن ماه با برگزاری اختتامیه از برگزیدگان تقدیر به عمل خواهد آمد.
انتهای پیام/