یک عضو هیات علمی دانشگاه در واکنش به راه اندازی پویش« مطالبه گری شفاف سازی قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت» از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: اظهارات دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در رابطه با صنعت خودرو و زیر سوال بردن نظام مدیریتی کشور بدون مطالعه قوانین مربوطه و طی کردن مراحل قانونی، خود عین منکر است.
به گزارش خبرآنی، امیرحسن کاکایی با اشاره به راه اندازی پویش« مطالبه گری شفاف سازی قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت» از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: به نظر می رسد هر مسئولی بر اساس جایگاهی که دارد می تواند در رسانه و فضای عمومی اظهارنظر کند. لذا اظهارات دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در رابطه با صنعت خودرو و زیر سوال بردن نظام مدیریتی کشور بدون مطالعه رویه ها و قوانین مربوطه و طی کردن مراحل قانونی، خود عین منکر است.
وی با بیان اینکه آزادی عقیده و بیان از حقوق هر شهروندی است، یادآور شد: آزادی بیان را نمی توان از مردم منع کرد اما مسئولان کشور با توجه به جایگاهی که در نظام جمهوری اسلامی ایران دارند حق هر گونه اظهارنظر آن هم در فضای رسانه را ندارند.
این کارشناس صنعت خودرو در ادامه به اظهارات دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مبنی بر عدم شفافیت قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت اشاره و اظهار کرد: اتهام ایشان به شورای رقابت مبنی بر عدم شفافیت در قیمت گذاری خودرو مبین این است ایشان مطالعه ای در خصوص نحوه قیمت گذاری خودرو ندارند چراکه اگر اطلاعات درستی در این زمینه داشتند قطعا شفافیت قیمت گذاری توسط شورای رقابت برای ایشان محرز بود.
کاکایی اضافه کرد: متاسفانه ایشان با اتهام عدم شفاف سازی در قیمت گذاری خودرو به نوعی همه دست اندرکاران صنعت خودرو را متهم به فساد کردند و این اتهام نه تنها اقدامی ناپسند است بلکه به لحاظ شرعی نیز جرم محسوب می شود. بنابراین بهتر بود ایشان پیش از اظهار نظر در فضای عمومی و خبر از راه اندازی این پویش از طریق مکاتبه با سازمان های مربوطه این موضوع را مطرح و بررسی می کردند.
وی با صراحت بیان کرد: محض اطلاع دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید عرض کنم که قیمت خودرو زیرنظر سازمان حمایت و نظارت سازمان های نظارتی و با سخت گیری تمام از سوی شورای رقابت تعیین می شود. بنابراین قیمت گذاری خودرو در شفافیت کامل انجام می شود.
این کارشناس صنعت خودرو اتهام عدم شفافیت به صنعت خودرو کشور از سوی یک مسئول حکومتی را به مثابه «آب به آسیاب دشمن ریختن» دانست و تصریح کرد: اینکه مسئولین کشور برخی مواقع نقش اپوزیسیون را بازی کرده و اظهاراتی را علیه نظام عنوان می کنند، دقیقا همان هدفی است که دشمن دنبال می کند و این ادبیات برای مردم نه تنها به معنای شنیده شدن نظرات مخالف نیست بلکه مهر تاییدی بر اظهارات افراد ضدانقلاب است.
کاکایی ادامه داد: متاسفانه دبیر ستاد امر به معروف با اظهارات خود در رابطه با صنعت خودرو در هفته های اخیر اقدامی بسیار ناپسند را بدعت گذاری کردند که اکنون پس از گذشت دو هفته با راه اندازی پویش« مطالبه گری شفاف سازی قیمت گذاری خودرو توسط شورای رقابت» شاهد تبعات منفی آن هستیم.
وی افزود: البته پیش از این نیز شایعاتی مبنی بر احتکار خودرو توسط ایران خودرو و سایپا پیش از اینکه مستنداتی ارائه شود، مطرح شده بود و این یعنی عده ای مسئول به راحتی می توانند صنعت خودرو کشور را پیش از طی کردن مراحل قانونی و صدور حکم زیر سوال ببرند.
عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه بهتر است معانی روشنی از واژه شفافیت ارائه دهیم، افزود: آیا شفافیت به این معناست که قیمت تمام شده همه خودروهای تولیدی را از طریق اینترنت در معرض عموم قرار دهیم؟ آیا شفافیت به این معناست که مسیر دور زدن تحریم ها در صنعت خودرو را تشریح کنیم؟
این کارشناس صنعت خودرو در پایان راه اندازی پویشی علیه صنعت خودرو از سوی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر را بدعتی بسیار مهلک در کشور دانست و تاکید کرد: بهتر است ایشان با راه اندازی پویش هایی از این قبیل مشکلاتی چون کمبود داروهای ضدسرطان و شیر خشک در کشور را که موضوعی به مراتب مهم تر از صنعت خودرو است را برطرف کنند.
انتهای پیام