به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، مهرداد فرح آبادی با اشاره به رویکرد جدید سازمان بورس در توسعه صندوقهای سرمایه گذاری، گفت: حوزه تامین سرمایه در 6 ماه ابتدایی شروع فعالیت، بر تاسیس، راهاندازی و توسعه صندوقهای سرمایهگذاری متمرکز بود. همه میدانیم که تاسیس صندوقهای سرمایهگذاری برای نهادهای مالی به ویژه شرکتهای تامینسرمایه موضوع بسیار محوری است.
فرح آبادی ادامه داد: توان رقابتپذیری و افزایش کفایت سرمایه شرکتهای تامین سرمایه، مهمترین کارویژههای راهاندازی و تکثر صندوقهای سرمایهگذاری است.
این کارشناس حوزه مالی گفت: به عنوان مثال یکی از کارکردهای صندوقهای سرمایه گذاری در حوزه توسعه صنایع و معادن میتوان به شناسایی پروژههای سودآور مربوط به معادن مس کشور اشاره کرد که در این رابطه بیش از 30 گزارش توجیهی تدوین شده است.
وی با اشاره به اینکه به تازگی کیمیا به عنوان دوازدهیمن شرکت تامین سرمایه، مجوز فعالیت خود را با 2 همت سرمایه از سازمان بورس و اوارق بهادار دریافت کرد، گفت: صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت وجوه دریافت شده از سرمایهگذاران را در اوراق با درآمد ثابت، مثل اوراق بدهی یا سپردههای بانکی سرمایهگذاری میکنند و همواره جریان نقدینگی ثابتی را برای سرمایه گذاران خود فراهم میکنند.
وی افزود: از سوی دیگر در همین رابطه اسفند ماه سال گذشته موافقت اصولی پروژه 900 میلیون دلاری از فرابورس اخذ شد. این پروژه به تولید 400 هزار تن کنستاتنتره کمک میکند.
این کارشناس حوزه مالی با بیان اینکه به شکل کلی تامین مالی پروژههای محوری حوزه مس در دستور کار است، افزود: با این حال، تامین سرمایه به حوزه معدن و صنایع معدنی محدود نیست. سرمایهگذاری در صنایع غذایی، دارویی، فلزی، خودرو، انتشار اوراق، بازارگردانی و تعهد پذیرهنویسی و ...با هدف کاهش ریسک و مدیریت دارایی از دیگر برنامه های این حوزه است.
انتهای پیام/