واکنش "فتاح" به حضور مدیران بنیاد مستضعفان در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، پرویز فتاح؛ رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید بنیاد مستضعفان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنده توفیق حضور 52 ماهه‌ای را در بنیاد مستضعفان داشتم و در این مدت تلاش شد خدمت مناسبی ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه برخی از رؤسای سابق نیز مدت زمان زیادتری را در بنیاد مستضعفان توفیق خدمت داشتند، گفت: بنده نیز بنا به مصلحت‌ حضرت آقا در یکی دیگر از نهادهای انقلابی مشغول به خدمت خواهم بود و در مدت حضورم در بنیاد تلاش کردم که پروژه‌های نیمه‌تمام را به پایان برسانیم که برخی از این پروژه‌ها به نتیجه رسید و انشاءالله مابقی پروژه‌ها در دوره جدید و با ریاست آقای دهقان به اتمام خواهد رسید.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پاسخ به این پرسش که چه نمره‌ای به خود در بنیاد مستضعفان می‌دهد، گفت: بنده نمی‌توانم به خودم نمره بدهم اما نکته حائز اهمیت این است که خالصانه تلاش کردیم و کم‌فروشی در فرآیند خدمت نکردیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا معاونین و مدیران بنیاد مستضعفان به همراه شما به ستاد اجرایی می‌آیند، گفت: مدیران بنیاد در همان سازمان خدمت خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.