پاکستان: وحشی‌گری اسرائیل «جنایت جنگی» است

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان از شورای امنیت سازمان ملل خواست تا مسئولیت خود را برای حفظ صلح به عهده بگیرد.

به گزارش خبرآنی، به نقل از آناتولی، ممتاز زهرا بلوچ، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با بیان اینکه «وحشی‌گری اسرائیل در نوار غزه یک جنایت جنگی است»، خواستار پایان فوری این «قتل عام» شد.

وی اعلام کرد که پاکستان نگران جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است: «ما معتقدیم که این حملات جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است. این قتل عام باید فورا متوقف شود.»

این سخنگو تاکید کرد که حملات هوایی بی رویه رژیم صهیونیستی، محاصره غیرانسانی غزه و هدف قرار دادن عمدی غیرنظامیان، کمپ‌های آوارگان، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مسکونی باعث ایجاد یک بحران انسانی غیرقابل قبول شده است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.