به گزارش حوزه دولت پایگاه خبری خبرآنی، احمد وحیدی وزیر کشور روز شنبه در رویداد ملی همافزایی مدیران سازمان بهزیستی ابتدا به مسئله غزه اشاره کرد و گفت: مقاومت فلسطین و مظلومیت مردم مقاوم و استوار آن قدرتنمایی میکنند و البته خباثتهای رژیم صهیونسیتی و برخی از کشورهای غربی نیز نمایانتر شده است.
وی افزود: مقاومت فلسطین از طرف امت اسلام و همه آزادگان جهان، مبارزه بیامانی را با نظام سلطه که یک نظام شیطانی است، آغاز کرده است.
وزیر کشور با آرزوی پیروزی مقاومت، به مسئله نشست پرداخت و با تاکید بر اهمیت سازمان بهزیستی اظهار کرد: سازمان بهزیستی، یک نهاد انقلابی است و در تراز یک نهاد انقلابی دیده میشود.
وحیدی ادامه داد: یک نهاد انقلابی بدون توجه به مشکلات و موانع بر سر راه و با اتکا به اراده و رویکردهای انقلابی و با بهرهگیری از سرمایه انسانی توانمند و فعال، مسائل را با هوشمندی و هدفمندی دقیقی حل میکند و این خصوصیت آنچیزی است که از سازمان مهم بهزیستی مورد انتظار است.
وی با اشاره به افتخارآفرینیهای افراد دارای معلولیت جسمی به ویژه در مسابقات هانگژو اضافه کرد: این افراد با وجود برخی محدودیت های جسمی، به لحاظ روحی دستاوردها و ظرفیتهای بالایی دارند.
وزیر کشور یادآور شد: پیروزی درخشان عزیزان ورزشکار ما در مسابقات پارالمپیک هانگژو نشاندهنده آن است که باید به شکوفایی هرچه بیشتر استعدادها اندیشه کرد.
وحیدی سازمان بهزیستی را جلودار مواجهه با آسیبهای اجتماعی برشمرد و افزود: این سازمان با این مسائل درگیر است و نقطه آغازین آن محسوب میشود. این موضوع، سازمان بهزیستی را بسیار مهم میسازد.
وی ادامه داد: وقتی وارد مسائل اجتماعی میشویم اولین جایی که کمبودها، ضعفها و البته قوتها را میبیند، سازمان بهزیستی است؛ لذا مسئولیت مهمی بر عهده این سازمان است.
وزیر کشور با بیان اینکه کاهش آسیبهای اجتماعی با تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در دستورکار جدی دولت قرار دارد، گفت: سازمان بهزیستی نقش تعیینکننده در این زمینه دارد که باید ابتدا، مشکلات را رصد و شناسایی کند.
وحیدی، رصد و شناسایی بهموقع مسائل اجتماعی را عاملی برای حل زودهنگام آن دانست و افزود: بهزیستی بهویژه با اورژانس اجتماعی قادر است، از آغاز یک مسئله آگاه شود و بلافاصله در دستورکار قرار دهد تا به موقع نسبت به آن علاجاندیشی و اقدام شود.
وی ادامه داد: البته در مسائل عمومی هم لازم است ابعاد آن بررسی شود. گاهی موضوعی در جایی مطرح میشود که ابعاد آن واقعی نیست. گاهی بزرگنمایی میشود که نتیجه آن سیاهنمایی نسبت به جامعه است. نقش مهم بهزیستی در کشف ابعاد این مسائل اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه مسئله دوم این است که دستگاهها به سرعت این اطلاعات را در دستورکار خود قرار دهند، اظهار کرد: اگر به موقع به مشکل پیری جمعیت رسیدگی میشد، باید از سال 1371 سیاست کشور در قبال آن تغییر میکرد.
وحیدی ارائه راه حل را سومین نقش مهم سازمان بهزیستی برای کاهش آسیبهای اجتماعی مطرح کرد و گفت: باید بهدرستی مسئله را بشناسیم و با راهحلهای همهجانبه همچون جامعهشناسی و روانشناسی با موضوع برخورد کنیم.
وی در این راستا تصریح کرد: سازمان بهزیستی باید به یک سازمان دانش بنیان تبدیل شود که تمام این مراحل با دانش عمیق طراحی و دنبال شود.
وزیر کشور در بخش پایانی سخنان خود به همکاری تنگاتنگ وزارت کشور با سازمان بهزیستی اشاره کرد و یادآور شد: این مسئله بهویژه در حوزه مسائل اجتماعی و سازمان امور اجتماعی کشور، بهصورت پررنگی وجود دارد.
وحیدی با ابراز امیدواری برای تکمیل مراکز جامع اورژانس اجتماعی تا پایان امسال، در ادامه به ظرفیت شورای اجتماعی در استانداریها و فرمانداریها اشاره کرد و گفت: باید با حضور مردم، ظرفیتسازی اجتماعی صورت گیرد و نگاه تحولی به کاهش آسیبهای اجتماعی داشته باشیم.
وی همچنین به اقدامات انجام شده برای مناسبسازی معابر شهری اشاره کرد و گفت در این زمینه جلسات مرتبی تشکیل شده است و ابلاغهای لازم برای بهسازی معابر بهمنظور تردد آسان افراد دارای معلولیت صورت گرفته است.
انتهای پیام/