به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت، نخستین دوره مقدماتی تربیت و تعالی راویان پیشرفت صنعت نفت، صبح روز سهشنبه (دوم آبانماه) با حضور رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش، علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، مرتضی شاهمیرزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت، مهدی علیمددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی و جمعی از مدیران و خانواده شهدا در محل مرکز همایشهای بینالمللی شرکت ملی نفت (باشگاه کوشک) برگزار شد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه جنگ این روزها بر خلاف جنگ غزه دیگر وحشیانه نخواهد بود، اظهار کرد: جنگ امروز، جنگ مغزها است؛ امروز با نوعی جنگ ترکیبی مواجه هستیم که دشمنان از طریق آن گوش و چشم فرزندان ما را تسخیر میکنند تا آن طور که خودشان میخواهند تفکر کنند.
رضامراد صحرایی با تأکید بر اینکه دشمنان نمیگذارند فرزندان ما تفکری در حوزه تاریخی داشته باشند، افزود: جنگ نرم امروز بهنهایت دشوارتر از جنگ سخت است.
وی اقتصاد قوی را در گرو داشتن آموزش و پرورش قوی و پویا دانست و تصریح کرد: اگر میخواهیم قدرتمند شویم محور قدرتمند شدن از کلاس درس و مدرسه میگذرد.
صحرایی گفت: معتقدم اگر آموزش و پرورش درست شود همه چیز در کشور سامان خواهد یافت، بنابراین باید انرژی، توان و تخصص خود را در آموزش و پرورش خرج کنیم تا شاهد شکوفایی ایران اسلامی باشیم.
علیمددی: استمرار تولید در شرایط سخت آبوهوایی با ایثار کارکنان
معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با بیان اینکه صنعت نفت از ابتدای انقلاب اسلامی پایگاه و پشتیبان اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و هست، گفت: در دوران جنگ تحمیلی و زمان وزارت وزیر شهید، محمدجواد تندگویان که در حقیقت کمتر از چهار ماه به طول انجامید، بیش از 40 بار وی به مناطق عملیاتی صنعت نفت در جنوب کشور سفر و تصمیمهای سازندهای در همان زمان اتخاذ کرد.
مهدی علیمددی ادامه داد: تصمیمهایی که شهید تندگویان در آن دوران گرفت در حقیقت پایه استمرار صادرات نفت خام ایران را فراهم کرد. این انگیزه و تفکر نشأتگرفته از رهنمودهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) است که به ما یاد داد روی پای خودمان بایستیم، از این رو هماکنون ما از اکتشاف تا فروش نفت را بدون کمک مستشاران خارجی انجام میدهیم.
معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی با تأکید بر اینکه در دو سال اخیر در حوزه منابع انسانی صنعت نفت تحولات عظیمی رخ داده است، گفت: در مدت یادشده بیش از 35 هزار نفر از کارکنان مشمول بند (و) و (د) تبدیل وضعیت شدند و بنده آیندهای روشن بهواسطه حضور این عزیزان برای صنعت نفت متصورم.
علیمددی با اشاره به اینکه کارکنان صنعت نفت ایران بهدلیل حضور در شرایط سخت آب و هوایی و حفظ استمرار تولید و صادرات نفت و گاز به نوعی ایثار میکنند، اظهار کرد: این کارکنان با وجود تحریمهای فلجکننده کشورهای غربی همواره توانستهاند به تکالیف خود عمل کنند.
شاهمیرزایی: درهای صنعت نفت به روی جوانان کشور باز است
فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت با اشاره به احداث نخستین پتروشیمی کشور در سال 1342 در شیراز اظهار کرد: صنعت پتروشیمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت بسیار بالایی کرده است.
مرتضی شاهمیرزایی تأکید کرد: باید درهای همه صنایع و نهتنها صنعت نفت برای شناخت جوانان از دستاوردها و پیشرفتهای کشور باز شود.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ادامه داد: بیش از 100 طرح پتروشیمی در کشور در حال اجرا است که اینها همه از ظرفیتهایی است که میتوان برای شناخت هرچه بیشتر پیشرفتهای کشور به جوانان از آنها استفاده کرد.
شاهمیرزایی با بیان اینکه شاهد پیشرفت بالای صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، تصریح کرد: میگویند ایران را تحریم کردهایم و این تحریمها فلجکننده است. اگر شما قدرت و نفوذ دارید و ابرقدرت هستید پس چگونه جمهوری اسلامی ایران چنین پیشرفتهایی در صنایع مختلف بهویژه صنعت پتروشیمی داشته است؟
وی با تأکید بر اینکه درهای صنعت نفت به سمت متخصصان و جوانان ایرانی باز است، گفت: پیش از انقلاب هرگز تصور نمیشد ایران حفاری دریایی یا طراحی و اجرای مجتمعهای پتروشیمی را بهدست متخصصان خود انجام دهد.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت در پایان اظهار کرد: تمامی بخشهای صنعت نفت از جایگاههای سوخت تا مجتمعهای پالایشگاهی و پتروشیمی و سکوهای نفتی و گازی در آبهای خلیج فارس آماده برنامهریزی برای ترویج و آموزش دستاوردها و پیشرفتهای کل صنعت نفت به جوانان کشور است.
سردار مجید سوری: پیشرفتهای کمنظیر در صنعت نفت کشور زیر سایه تحریم
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج با بیان اینکه در دو سال گذشته بحث راویان پیشرفت را در همه اقشار بهصورت جدی دنبال کردهایم، اظهار کرد: اردوهای پیشرفت با اولویت بسیج دانشجویی و دانشآموزی برگزار میشود.
سردار مجید سوری افزود: تاکنون حدود هزار و 87 مظهر پیشرفت قابل ارائه در سازمان اطلاعات سپاه تهیه شده است، همچنین بخش اردوی پیشرفت در راهیان بسیج آغاز بهکار کرده تا با استفاده از نخبگان در این حوزه که جامعه هدف هستند روایت صحیحی از مظاهر پیشرفت داشته باشیم و آن را به مخاطبان عرضه کنیم.
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج ادامه داد: مظاهر پیشرفت از دل تحریمها ایجاد شده و تدوین این مظاهر با وجود تحریم بوده است.
سوری با اشاره به اینکه هر زمان روایت صحیح و امیدآفرین نبود اثر آنچنانی نداشت، گفت: سعی میکنیم امسال هم بحث توانمندسازی راویان را پیگیری کنیم و در زمینه روایت تولید در صنعت نفت، پیشرفت داشته باشیم.
وی یکی از چالشهای موجود در بازدید از مظاهر صنعت نفت را محدودیت نفر دانست و از مسئولان وزارت نفت خواست این چالش را حل کنند.
دبیر قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج با بیان اینکه در وزارت نفت پیشرفتهایی داریم که در دنیا کمنظیر است، تصریح کرد: با پشتیبانی وزارت نفت از اردوهای راهیان نور با هدف بازدید از مظاهر پیشرفت وزارت نفت در خوزستان مانند پالایشگاه ستاره خلیج فارس، این اردوها ثمربخش خواهد شد.
سوری افزود: امسال اردوی راهیان پیشرفت در همه اقشار بهصورت تخصصی در راهیان نور و راهیان پیشرفت برگزار میشود.
وی گفت: تفاهمنامهای با صنعت نفت داریم تا کارکنان این سازمان نیز از پیشرفت در حوزههای دیگر آگاه شوند.
فدوی: وزارت نفت مسئولیت حمایت از اقتصاد کشور را دارد
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: امروز ما در جنگ اقتصادی و نرم هستیم و یکی از عاملان آن آمریکا است، وزیر خزانه داری این کشور میگوید 44 سال است که با ایران در جنگیم اما یک پیروزی بهدست نیاوردهایم.
علی فدوی افزود: هرکس در هر جایی باید تکلیف خود را بشناسد و آن را بهخوبی انجام دهد و اگر به تکلیف خود عمل نمیکردیم شاهد چنین پیشرفتی پس از انقلاب نبودیم، ما در بحث توانمندیهای اقتصادی، رسانهای، نظامی، سیاسی و ... هنوز راه داریم تا به رتبه یک دنیا برسیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به اینکه در هشت سال دفاع مقدس 87 کشور بهطور رسمی اعلام کردند با ایران جنگیدند و شکست خوردند، اظهار کرد: واقعیت انقلاب اسلامی برای دشمن مهم نیست و تصویری از انقلاب اسلامی میسازد که منافع خودش در آن باشد و این تصویرسازی یک توانمندی و یک هنر است.
فدوی تصریح کرد: ما پای هر کاری پس از انقلاب رفتیم با اطمینان صددرصد به موفقیت رسیدیم، امروز کشور در موضوع اقتصاد مشکل دارد، چون پای کار اقتصاد بر مبنای آنچه خدا گفته است نرفتهایم؛ اقتصاد و معیشت موضوع 24 ساعته مردم است و مهمترین موضوع در کشور به شمار میآید و وزارت نفت باید حامی اقتصاد کشور باشد.
وی با بیان اینکه به گفته امام خمینی (ره) باید خامفروشی را در همه مسائل کنار بگذاریم، گفت: خامفروشی هنوز در کشور وجود دارد و با توجه به اختلاف قیمت بین مواد اولیه و با ارزش باید جلو این کار گرفته شود.
کفایتی: عضویت شرکتهای توانمند ایرانی در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
رئیس پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت گفت: امروز شاهد تحول اساسی در کشور هستیم. برای مثال اتفاقی که در فاز 11 میدان گازی مشترک پارس جنوبی افتاد برای نخستین بار بوده و جا دارد رسانههای کشور بیشتر اطلاعرسانی کنند.
محمداسماعیل کفایتی اظهار کرد: پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت در حال برنامهریزی برای عضویت شرکتهای قوی در خود است که برخی کشورهای همسایه آرزوی داشتن آنها را دارند، از این رو به لحاظ علمی هماکنون پارک اول منطقه هستیم.
رئیس پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت با بیان اینکه سهم فناوری و نوآوری در صنعت نفت کم است، افزود: رسالت پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت بومیسازی فناوری و تحولآفرینی در این صنعت بزرگ است.
کفایتی با اشاره به اینکه روایتگری در عرصه انرژی باید از پایه شروع شود، گفت: هماکنون آمادگی کامل برای همکاری با راویان پیشرفت صنعت نفت وجود دارد، بهطوری که در گام نخست بازدید دانشجویان از تجهیزات دانشبنیان صنعت نفت را شروع کردهایم.
بیات: سرمایهگذاری 10 میلیارد دلاری در طرحهای نیمهکاره صندوق بازنشستگی نفت
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت گفت: موفقیت در کشور با روحیه بسیجی و جهادی بهدست میآید.
عبدالحسین بیات افزود: مطالعه و تحقیق عالمانه و انجام پژوهشهای علمی در عملکرد 40 سال گذشته، نشان میدهد از دل تحریمها به موفقیتهای بزرگ دست یافتیم و این موفقیتهای جهادی در جای جای مختلف کشور بهویژه صنعت نفت خود را نشان میدهد.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت با بیان اینکه صنعت نفت پیشران حوزه اقتصاد خرد و کلان کشور است، اظهار کرد: صنعت پتروشیمی پیشران و تکمیلکننده زنجیره صنعت نفت و ایجادکننده ارزش افزوده است.
بیات گفت: بسیجیان کشور در این مقطع در تدوین، ترویج و نهادینه کردن کار و روحیه جهادی در صنعت نفت نقشی بسزا دارند.
وی افزود: امروز در صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت فراهم کردن شرایطی در شأن بازنشستگان و شاغلان این صنعت که سرمایههای ما هستند و توسعه و تأمین منابع صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت دو وظیفه اصلی این صندوق است.
رئیس هیئترئیسه صندوقهای بازنشستگی گفت: مجموعه صندوقهای بازنشستگی صنعت نفت یک مجموعه غیردولتی است و افزون بر واحدهای تولیدی، توسعهای و فرآیندی بیش از 10 میلیارد دلار سرمایهگذاری در طرحهای نیمهکاره خود دارد.
انتهای پیام/