به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، احمد صادقی؛ رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران امروز در جریان یکصدوهشتاوششمین جلسه شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود در مقایسه عملکرد شورا از دوره یکم تا پنجم اظهار کرد: اخیرا مطالعاتی در مرکز مطالعات و دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص عملکرد دوره اول تا پنجم شورای شهر تهران انجام شده است که پس از 4 سال دوره ششم نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: سعی شده میانگین دو ساله دوره ششم شورا را با دو سالههای دوره قبل مقایسه بکنیم. همچنین شورا از ابتدا تا امروز بیش از 7 هزار مصوبه داشته که میزان دو ساله 3 هزار و 521 مصوبه است و شورای ششم پرکارترین دوره بوده و مصوبات باغات و نظارت ملی رشد قابل توجهی نسبت به دورههای قبل داشته است.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران گفت: تعداد مصوبههای عمومی در این دوره کاهش پیدا کرده است و نشان میدهد که شورا از مسیر سیاستگذاری خارج شده و بیشتر به مسائل اجرایی توجه دارد. همچنین مصوبات نظارت مالی سهم اندکی از مصوبات دورههای مختلف را به خود اختصاص داده و بیشترین سهم مصوبات عمومی به دورههای اول و سوم اختصاص دارد و در دوره دوم بیشترین درصد مصوبات به باغات ارتباط داشته است.
صادقی گفت: حدود 33 وظیفه برای شورای شهر تهران در قانون انتخابات مشخص شده است اما در هیچ دورهای حتی یک مصوبه برای وظایف شورا نداشتهایم.
وی با اشاره به اینکه بیشترین مصوبات تغییر نوع و میزان عوارض شهری بوده افزود: آلودگی هوا، ترافیک، فاصله طبقاتی، جرم و جنایت و کمبود وسایل حمل و نقل عمومی از دغدغههای شهروندان بوده و کمتر به آن پرداخته شده است همچنین در دوره ششم هیچ گونه پایشی در مدیریت شهری برای دغدغه مردم انجام نشده و خودمان احساس کردیم که ترافیک از دغدغههای مردم است و تحقیقاتی در این خصوص صورت نگرفته است.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران با اشاره به اینکه هوشمندسازی و ارائه خدمات غیرحضوری فراموش شده و باید به آن توجه بیشتری شود افزود: شهرسازی و حمل و نقل نیز از موضوعات مهمی است که باید به آن پرداخته شود همچنین مصوبات حوزه حمل و نقل تنها 5 درصد از مصوبات را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرآنی، ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: در تمام حوزههای مدیریت شهری انبوهی از مصوبات از دوره اول تا امروز داریم و بسیاری از مصوبات نیز نهادهای بالادستی وجود دارد و دو مشکل اصلی ما اجرا و نظارت است و به نوعی باید گفت بیش از قانونگذاری به نظارت بر اجرا نیازمندیم.
مهدی اقراریان نیز در جلسه امروز گفت: چون ما در دوره ششم هستیم قاعدتا از گذشته سیاستهایی تدوین شده و چندان دستخوش تغییر نمیشود و این موضوع در حکمرانی کلان کشور وجود دارد.
مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با بیان اینکه نباید در دعواهای سیاسی دستاوردهای جمهوری اسلامی نادیده گرفته شود گفت: شورای پنجم در برخی از مصوبات موفق بوده همانطور که شورای چهارم و سوم نیز موفقیتهایی را داشته است.
انتهای پیام/