قول وزیر ورزش به کشتی‌گیران مدال‌آور در المپیک پاریس

به گزارش سرویس‌خبری مهر، کیومرث هاشمی در مراسم تقدیر فدراسیون کشتی از مدال‌آوران رقابت‌های قهرمانی جهان، گفت: امروز ورزش کشور ما به همدلی و آرامش نیاز دارد. در کشتی هم در سایه همدلی است که می‌توانیم برنامه‌های خودمان را پیاده کنیم. این آرامش می‌تواند توسط خود فدراسیون، پیشکسوتان، جامعه کشتی و جامعه ورزشی ایجاد شود. من به عنوان مسئول حق ندارم حرفی را بزنم که باعث جدایی بخشی از ورزش شود. امیدوارم این موضوع در دستورکار همه مسئولان ورزش قرار گیرد.

با اختلاف مدیریت خوب پیش نمی‌رود

وی افزود: بارها به مسئولان ورزش که برگرفته از تجربیاتم است گفتم با اختلاف، مدیریت خوب پیش نمی‌رود. البته به این معنا نیست که حرف حق زده نشود. ۹ ماه تا المپیک داریم و کشتی و ورزش ما به آرامش نیاز دارد که می‌تواند به مدال‌آوری کمک کند. کسب مدال در المپیک خیلی سخت است و مثل جهانی و بازی‌های آسیایی نیست.

دیگر کمتر کسی به سراغ کشتی می‌آید

وزیر ورزش خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات مهم کشتی در جهان این است که الان در سطح جهان به دلیل جذابیت یک سری رشته‌های ورزشی کمتر کسی به سمت کشتی می آیند و این کار مسئولان کشتی جهان را سخت می‌کند. زمانی کشتی در سطح شهرستان‌ها مملو از جمعیت بود اما الان به دلیل جذابیت رشته‌های جدید کمتر شده است. بنابراین یکی از وظایف ما در وزارت ورزش این است که این رشته توسعه بیشتری پیدا کند تا قهرمانان بیشتری تربیت شوند. به استان مازندران که خدمات زیادی در کشتی داشته احترام می‌گذاریم اما حقیقت این است که توسعه زمانی است که در ۱۰ استان پیشرفت کند.

نباید درآمد مربیان از کشتی‌گیران باشد

هاشمی ادامه داد: الان در آموزش و پرورش رونق کشتی مثل گذشته نیست. ۱۳۰ سالن اختصاصی کشتی در آموزش و پرورش داریم که یک ظرفیت بزرگ است. خیلی از استان‌های ما قهرمانان زیادی بودند اما الان قهرمانان ما به چند شهرستان محدود شده است. ۷۰ سالن اختصاصی کشتی در دست ساخت است و گفتم سریع باید آماده شوند. اینکه محل درآمد مربیان کشتی از شهریه کشتی گیران باشد اصلاً خوب نیست. این وظیفه ماست که این مشکل را حل کنیم. وقتی می‌گوئیم کشتی در یک استان ظرفیت ویژه دارد باید رقم ویژه‌ای به مربیان داده شود که وظیفه ماست و فدراسیون هم کمک می‌کند.

در حق کشتی کوتاهی شده است

وی ادامه داد: از زمانی که دبیر به فدراسیون کشتی آمده این رشته در کشور سیر صعودی داشته است. قطعاً جلسه مشترکی با دبیر و آموزش و پرورش می‌گذاریم تا به توسعه کشتی کمک شود. ۵۰۰ هیأت کشتی در سطح کشور فعالیت دارند اما به جز رؤسای هیأت‌های استانی بقیه نمی‌توانند وزیر ورزش، رئیس فدراسیون را ببینند. ما باید آنها را ببینیم و توجه کنیم. در حق کشتی کوتاهی شده است و این با کمک همه مجموعه خانواده کشتی شدنی است. خود رسانه‌ها هم باید کمک کنند. اگر حرفی زده می‌شود که اختلاف می‌اندازد آن را پوشش ندهید. مخصوصاً در کشتی که اهمیت بالایی برای ما دارد. من ۵ روز هانگژو بودم که ۳ روز آن را فقط برای کشتی رفتم. از پای پله هواپیما نزد کشتی گیران رفتم. مدال برای ما مهم است اما گفتم شما زحمت خود را بکشید و نگران کسب مدال نباشید تا فشاری روی آنها نباشد. من نقطه نظری در کشتی داشته باشم با هدف کمک به کشتی حتماً می گویم اما فدراسیون تصمیم نهایی را می‌گیرد.

همه از کشتی توقع مدال طلا دارند و این فشار می‌آورد

وزیر ورزش با بیان اینکه آماده هر کمکی به کشتی برای توسعه این رشته است، گفت: در بحث اعتبارات نباید دغدغه پشتیبانی داشته باشید و تمرکزتان فقط روی کارتان باشد و فقط خواب مدال المپیک ببینید. المپیک‌پیش رو را فکر نکنید مسابقات جهانی است. کاملاً متفاوت است. نقره و برنز مهم است اما پرچم برای مدال طلا بالا می‌رود. ما وظیفه داریم انگیزه ایجاد کنیم و حتماً کمک درخور می‌کنیم. وقتی می گویم مدال طلا همه ذهن‌ها سمت کشتی می‌رود و شاید این باعث فشار به کشتی شود.

وی خطاب به دبیر گفت: از رئیس فدراسیون جهانی بخواهید به ایران بیاید یا ما به آنجا برویم تا جلسه‌ای داشته باشیم.

پاداش‌های قبلی برای مدال‌آوری در المپیک خوب نبود

وزیر ورزش خطاب به کشتی گیران گفت: الان وقت مدال‌ آوری در المپیک است چرا که شاید برای المپیک بعدی سن‌ها بالا برود و دیگر امکان کسب مدال نباشد. پاداش‌های قبلی برای مدال‌آوری در المپیک خوب نبوده و سعی می‌کنیم پاداش ویژه‌ای را برای مدال‌آوران در نظر بگیریم. علاوه بر آن از سوی استان‌ها نیز حمایت خوبی می‌شود و من وظیفه دارم پیگیری آن را انجام دهم.

پیگیری بحث استخدام کشتی‌گیران

علیرضا دبیر نیز بعد از صحبت‌های وزیر ورزش گفت: اعلام کردیم هر کس طلای جهان بگیرد نزدیک ۹۰۰ میلیون تومان می‌دهیم. برای نقره ۲۰۰ میلیون نقد و ۱۵ میلیون ماهیانه برای یکسال و برای برنز ۱۰۰ میلیون و ۱۰ میلیون ماهانه برای یک سال در نظر گرفتیم. کشتی باید به جایی برسد که درآمدزایی کند. من که عددی نیستم امیدوارم گنده تر از ما بیاید. ما خودمان باید به جایی برسیم از قهرمانانمان حمایت کنیم و مجوز پاداش بگیریم. بحث استخدام همه بچه‌ها را دنبال می‌کنیم.

هاشمی هم در واکنش به این موضوع گفت: مشکلی در این رابطه وجود ندارد و ما آن را دنبال می‌کنیم.

منبع : مهر
برچسب ها :

گیران المپیک پاریس

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.