به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، دبیرستان البرز با عملیاتی کردن، طرح حمایت آموزشی از دانشآموزان مناطق کم برخوردار در نظر دارد با بهکارگیری تجربیات خود در امر آموزش، یاریرسان مدارسی باشد که به دلیل امکانات محدود، عدم دسترسی مناسب به منابع و دوری از مرکز دچار مشکلاتی در ارائه خدمات آموزشی به دانشآموزان هستند.
بهویژه در سالهای اخیر و متأثر از همهگیری ویروس کرونا و غیر حضوری شدن فضای آموزش، اُفت تحصیلی ناگزیری بر فضای آموزشی این مناطق به طور ویژه سایه افکنده است.
دانشآموزان برای مشاهده فیلمها میتوانند به سایت دبیرستان البرز مراجعه و از بخش فیلمها و محتواهای آموزشی (پویش جهاد علمی دبیران البرز) فیلمهای ضبط شده را مشاهده کنند.
مریم سعدی؛ طراح و مدیر پویش جهاد علمی دبیرستان البرز در این باره گفت: این طرح در فاز اول برای برخی مدارس مناطقی از سیستان و بلوچستان و زنجان در سال 1400 با رویکرد آموزش، آزمون و خدمات مشاوره برگزار شد و نحوه اجرای آن با موفقیت همراه شد.
وی افزود: همزمان با اجرای پویش علمی جهادی با توجه به فراگیر شدن طرح، موضوع در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح و پس از تشکیل چندین جلسه در کمیسیون، اعضاء خواستار تسری و تعمیم این طرح به سایر مناطق کشور به عنوان طرحی ملی، جهت تقویت بنیه علمی مدارس مناطق هدف با رویکرد تشریحی و کنکور محور شدند.
سعدی گفت: در گام اول طرحی با هدف آمادگی دانشآموزان پایه دوازدهم جهت شرکت در امتحانات نهایی خرداد 1401 تقدیم وزارت آموزش و پرورش شد و پس از آن با ورود طرح به فاز اجرایی، رویکرد تقویت و تثبیت جهت آمادگی دانشآموزان برای شرکت در امتحانات نهایی، میسّر شد.لذا در فاز دوم اجرا در اردیبهشت ماه، تقویت برنامهریزی آموزشی بر مبنای رویکرد آموزش و پرورش صورت گرفت و در خردادماه، جهت تثبیت با رویکرد نکته گویی و حل سؤالات پرتکرار امتحانات نهایی همایشهایی برای دروس تخصصی برگزار شد.
طراح و مدیر پویش جهاد علمی دبیرستان البرز گفت: این طرح در سال تحصیلی گذشته با موفقیت در دو نیم سال تحصیلی برای تمام مدارس شبانه روزی کشور برگزار شد، تمام تدریسها به صورت زنده (آنلاین) برگزار و پس از هر تدریس برای مناطقی هم که به مشکل اینترنت برخورد میکردند به صورت آفلاین در سایت دبیرستان قرار میگرفت. پس از هر نیم سال تمام تدریسهای انجام شده نیز در قالب بستههای آموزشی به سراسر استانهای کشور ارسال میشود.
سعدی گفت: همزمان در اواخر سال 1401 ستاد توانمندسازی محلات کمبرخوردار نیز پس از جلسات مکرر به این طرح ملحق و برای برخی از مناطق حاشیهای تهران به اجرا درآمد.
این طرح در سال تحصیلی جدید نیز ادامه دارد.
انتهای پیام/