به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، محمود آلبویه امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهانی غذا در پاسخ به سوال خبرنگار خبرآنی مبنی بر اینکه عمدهترین محصول تراریخته موجود در کشور چیست، اظهار کرد: بیشترین محصول تراریخته در کشور ما روغنها مانند ذرت و کلزا و ... هستند البته نگرانی زیادی درمورد تراریختگی آن وجود ندارد زیرا منشا آنها مثلاً دانه ذرت و کلزا تراریخته است اما در روغن استحصال شده اثر زیادی از تراریختگی وجود ندارد زیرا بحث تراریختگی مربوط به پروتئین و DNA فراورده است و روغنی که فاقد پروتئین و ماده ژنتیکی باشد تراریخته نخواهد بود.
وی ادامه داد: روغن آفتابگردان تراریختگی ندارد.
آلبویه در پاسخ به سوال دیگر خبرآنی درباره خطرات محصولات تراریخته برای سلامتی انسان افزود: محصولات تراریخته در دنیا هنوز به عنوان یک جعبه سیاه است و علیرغم اینکه در آزمایشگاه مرجع غذا و دارو اقدامات زیادی در شناسایی مواد تراریخته انجام شده است اما به طور عمده محصولاتی که امروزه در دنیا از نظر تراریختگی قابل قبول بودهاند که مورد استفاده قرار بگیرند انگشت شمار هستند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ضرورت دارد که برچسب تراریختگی روی محصولات تراریخته درج شود تا مصرف کننده مطلع باشد که این فرآورده تراریخته است.
این خبر تکمیل میشود...