فعال‌شدن نمایندگی "صندوق اعتباری هنر" در جنوب‌شرق آسیا

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سید مجید پوراحمدی با تشریح جزئیات فعال شدن نمایندگی صندوق اعتباری هنر در جنوب‌شرق آسیا (مالزی)، تقویت حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر را از رویکردهای جدی دولت مردمی برشمرد و اظهار کرد: صندوق اعتباری هنر، در راستای برنامه‌ریزی کلان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اهتمام ویژه خود را در جهت تقویت و رونق اقتصاد فرهنگ و هنر در سطوح ملی و بین‌المللی را در اولویت قرار داده و تاکنون نیز گام‌های رو به جلویی در این زمینه برداشته است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در ادامه با اشاره به امضای پیش‌تر تفاهم‌نامه همکاری صندوق هنر با رایزنی فرهنگی ایران در مالزی تأکید کرد: تمامی فعالیت‌های صورت گرفته در این صندوق طوری برنامه‌ریزی شده اند که منجر به پویایی حوزه اقتصاد فرهنگ و هنر شود.

مشاور وزیر فرهنگ در عین حال تصریح کرد: خوشبختانه امروز شرایط خوبی برای همکاری‌های مشترک صندوق اعتباری هنر با دیگر بخش‌ها و مجموعه‌ها فراهم شده که می‌توان بر استفاده از همه ظرفیت‌های موجود این صندوق با آنها تأکید داشت.

پوراحمدی با اشاره به نشست مشترک جمعی از هنرمندان ایرانی فعال فرهنگی و هنری ساکن مالزی یا هنرمندانی که در رفت و آمد به این کشور هستند یا بخشی از کارشان آنجاست، اظهار کرد: در این نشست هنرمندان حاضر مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند که برخی موارد مرتبط با صندوق اعتباری هنر بود، برخی نیز عضو و بیمه صندوق هستند که در رابطه با ثبت‌نام بیمه درمان تکمیلی دچار مشکلاتی بودند که درباره آن به ایراد سخن پرداختند.

مدیرعامل صندوق اعتباری در ادامه فعال شدن نمایندگی صندوق اعتباری هنر در کشور مالزی با حضور رایزن فرهنگی ایران به عنوان نماینده صندوق در این کشور را از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست مشترک برشمرد و علت این انتخاب را آشنا بودن رایزن فرهنگی با فضای این کشور و آشنایی با هنرمندان ایرانی ساکن در آن و یا هنرمندان در رفت و آمد و حاضر در کشورهای همجوار عنوان کرد که بهتر از دیگران می‌تواند با این قشر فرهیخته ارتباط گرفته و به مسائل و مشکلات آنها رسیدگی و حل و فصل کند.

پوراحمدی همچنین موضوع تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر در کشورهای دیگر را از رویکردها و اهداف اصلی صندوق اعتباری هنر برشمرد و افزود: در گام اول کشور مالزی به‌صورت آزمایشی انتخاب شد. این کشور به دلیل داشتن جایگاه ممتاز در منطقه جنوب‌شرق آسیا می‌تواند با وجود رایزن فرهنگی فعال و کارآشنا نقش بی‌بدیلی را در کشورهای همجوار داشته باشد

به گفته پوراحمدی، همچنین با فعال شدن نمایندگی صندوق اعتباری هنر در مالزی علاوه بر تسهیل شدن کارها و امور هنرمندان عضو ساکن این کشور یا بعضاً هنرمندان درحال رفت و آمد که تعدادشان هم زیاد است، مسائل و مشکلات آنها از مسیر رایزنی فرهنگی پیگیری و درنهایت حل و فصل خواهد شد.

مشاور وزیر فرهنگ و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه تقویت و توانمندسازی هنرمندان را به عنوان یکی از پروژه‌های مهم صندوق هنر در جهت تقویت اقتصاد هنر را از دیگر مسائل مهم مدنظر مورد تاکید قرار داد و تأکید کرد: در این راستا برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای مشترک فرهنگی و هنری، برگزاری نمایشگاه‌های هنری مشترک در حوزه‌های هنر، موضوع رفت و آمد هنرمندان برای شرکت در همایش ها و تبادل افکار و تجربیات همراه با انجام تولیدات مشترک با حضور هنرمندان ایرانی ساکن در مالزی یا برعکس هنرمندان مالزی ساکن در ایران ایجاد شود.

پوراحمدی همچنین زمینه سازی برای انتقال و فروش آثار هنرمندان در دو کشور را از دیگر موارد تأکیدی در این نشست که در تفاهم نامه قبلی به آنها اشاره شده است، بیان کرد.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه ایجاد بستر مناسب برای ارتباطات و تبادلات در حوزه اقتصاد هنر را نیز دراین نشست مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: با توجه به مسلمان بودن اکثریت مردم مالزی و وجود مشترکات فرهنگی و هنری فراوان میان ایران و مالزی و همچنین همجواری آن با کشورهایی که هنرمندان ایرانی زیادی در آنها ساکن یا در رفت و آمد هستند، مالزی به عنوان نخستین نمایندگی صندوق اعتباری هنر انتخاب شد.

در این نشست مشترک علاوه بر حضور جمعی از هنرمندان ایرانی در رشته ها و رسته‌های مختلف، بک صحرایی سرپرست سفارت جمهوری اسلامی ایران در مالزی و حبیب رضا ارزانی؛ رایزن فرهنگی ایران در مالزی و سعید توکل؛ عضو هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.