وقوع ۱۶ حادثه رانندگی در استان سمنان/یک نفر جان باخت

علیرضا باغبان در گفت‌وگو با سرویس‌خبری مهر، ضمن بیان اینکه طی یک هفته گذشته جمعیت هلال احمر استان سمنان به ۱۶ حادثه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان امدادرسانی کرده است، ابراز داشت: در مجموع این حوادث ۷۲ مصدوم بر جای گذاشت که توسط هلال احمر و اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی بابیان اینکه طی مدت مذکور یک نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داد، افزود: واژگونی رانا کیلومتر ۱۸ محور دامغان_شاهرود منجر به کشته شدن یک نفر و مصدومیت چهار نفر شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان با بیان اینکه بیشترین حوادث رانندگی با هشت مورد مربوط به تصادفات دو خودرو با یکدیگر بوده است، ابراز داشت: چهار مورد از این حوادث تصادف کامیون با خودرو سواری بوده است که بیشترین مصدوم از این نوع حادثه به برخورد کامیون بنز و پیکان کیلومتر ۱۱ محور فولاد محله به کیاسر با هفت مجروح مربوط می‌شود.

باغبان بابیان اینکه چهار مورد واژگونی خودرو گزارش شده است، تصریح کرد: واژگونی ال ۹۰ کیلومتر ۷۸ محور دامغان_سمنان با هفت مصدوم بیشترین تعداد مجروح را در این نوع حوادث به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه چهار حادثه رانندگی نیز انحراف خودرو از جاده بوده است، افزود: در مهمترین حادثه از این نوع انحراف اتوبوس از جاده و برخورد آن با تپه کیلومتر ۳۲ محور ایوانکی_آرادان بوده است که پنج مصدوم بر جای گذاشت.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.