میثم بکتاشیان در گفت و گو با سرویسخبری مهر با اشاره به تعداد و محل اکران آثار جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اظهار کرد: ۳۸ اثر جشنواره در پردیسهای سینمایی ساحل و چهارباغ اکران میشود و شهروندان میتوانند با مراجعه به سایت iticket.ir از ساعات اکران، موضوعات و عناوین فیلمها آگاه شوند.
وی افزود: شهروندان علاقهمند به تماشای فیلمهای جشنواره میتوانند برای دریافت حضوری بلیت نیز مراجعه کنند اما به علت فضای فشرده جشنواره خواهش میکنیم که تا حد ممکن بلیت خود را به صورت اینترنتی خریداری کنند.
دبیر اجرایی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در خصوص برنامههای جنبی جشنواره تصریح کرد: با توجه به تأکیدات شهرداری و شورا، به صورت ویژه به محلات شهر پرداخته خواهد شد، بر این اساس از معاونان شهرداریهای مناطق پانزدهگانه اصفهان دعوت شد تا برنامههای جنبی را در ۲۲۰ محله انجام دهند.
بکتاشیان بیان کرد: ۲۸۰ عنوان برنامه جنبی در نظر گرفته شده است که با اولویت مناطق کم برخوردارتر برگزار میشود، پخش فیلم، کارناوالهای شادی، عروسک، تن پوش و بازیهای خلاقانه در حوزه کودک و نوجوان درنظر گرفته شده و هدف از اجرای این برنامهها امیدآفرینی و استفاده همه کودکان و نوجوانان شهر از این رویداد است.
وی ادامه داد: هدف ما توجه به همه اقشار است از جمله کودکان کوشا، کودکان معلول جسمی و بیمار، بنابراین سعی شده است با برنامه ریزیهای انجام شده هم پخش فیلم و هم برنامههای شادی آفرین در دو بیمارستان سیدالشهدا (ع) و امام حسین (ع) را داشته باشیم.
دبیر اجرایی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان در خصوص آورده جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان برای اصفهان، اضافه کرد: از ۳۵ دوره جشنواره، ۲۳ دوره آن در اصفهان برگزار شده و میتوان گفت این جشنواره با هویت تاریخی اصفهان عجین شده است و به نوعی میتوانیم آن را میراث ناملموس اصفهان بدانیم.
بکتاشیان عنوان کرد: خانوادههای اصفهانی خاطرات خوبی از دورههای گذشته این جشنواره دارند، ما این جشنواره را نه به عنوان یک فستیوال سینمایی بلکه به عنوان یک رخداد فرهنگی و اجتماعی میبینیم.
وی با اشاره به برگزاری المپیاد فیلمسازی در اصفهان گفت: سعی شده بر اساس یک جریان حرفهای المپیاد فیلمسازی در حاشیه این جشنواره برگزار شود، کودکان و نوجوانان علاقهمند از سراسر کشور تا دوازدهم آبان فرصت حضور در این المپیاد را دارند که قوانین و جزئیات آن را میتوانند از طریق سایت جشنواره دنبال کنند.
دبیر اجرایی سی و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان خاطر نشان کرد: با برگزاری این المپیاد به دنبال کشف استعدادها و تولید فیلمهای کوتاه هستیم و با ایجاد صندوق پروانه سعی بر این است که برای تولید فیلمهای بلند اقدام کنیم. بنابراین کلیه هنرمندان و افراد مستعد حوزه فیلم و سینما میتوانند در این رویداد شرکت کنند.
بکتاشیان یادآور شد: هدف از جشنواره فیلم کودک این است که از این رویداد به عنوان یک رخداد نشاط آفرین و امیدآفرین استفاده کنیم.