به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری خبرآنی، نزدیک به دو هفته است که بحث خروج فولاد و سیمان از بورس کالا داغ شده است. در پی این اتفاق و به منظور بررسی کارشناسی ضرورت خروج فولاد و سیمان از بورس کالا امروز نشستی از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار شد.
برنامهریزی فولادیها برای افزایش قیمت/ این هم تاثیر عرضه و تقاضا است؟
سید رضا موسوی عضو انجمن انبوهسازان در این نشست اظهار کرد: اگر بحث این است که سازندگان باید با سود حداقلی مسکن حمایتی تولید کنند، تولیدکنندگان مصالح نیز باید شرایط مشابهی داشته باشند. در حال حاضر برای پروژه های نهضت ملی، برای خرید سیمان امکان فراهم است اما برای فولاد خیر. علت این است که سال گذشته حداقل خرید 5 ظرفیت بود آن هم به صورت سبدی. سبد کالایی که به ما میدهند به درد ما نمیخورد. اگر به اعضای هیئت مدیره بورس کالا نگاه کنید مشاهده میکنیم که شرکتهای فولاد در بورس کالا حضور دارند سیاست گذاری توسط افرادی انجام میشود که منافع دارند. برج 8 سال گذشته با یکی از تولیدکنندگان فولاد صحبت کردیم و به من گفت که برنامه ما این است که تا پایان سال قیمت را به کیلویی 30 هزار تومان برسانیم. آیا این عرضه و تقاضا است؟
وی تاکید کرد: سود شرکتهای فولادی در سال گذشته چقدر بوده است؟ با بررسی این ارقام مشاهده میکنیم که قیمتها غیر واقعی است. تقاضای ما این است که قیمت مصالح را دولت کاهش دهد. شما بروید خریداران بورس کالا را مشاهده کنید، یک شرکت در زیر مجموعه خود شرکت اصلی میرود از بورس کالا خرید میکند و سپس گرانتر به ما میفروشد. آقای وزیر اقتصاد با متقاضیان پروژهها جلسه داریم بزرگواری کنید تشریف بیاورید و در جلسه شرکت کنید و درد مردم را ببینید.
انتهای پیام/