به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، پیشازظهر امروز نشست "جشنواره رسانهای خورشید" به عنوان نخسین جشنواره بینالمللی رسانه در سالن جلسات معاونت امور مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در این نشست، مرضیه هاشمی؛ دبیر جشنواره اظهار کرد: زمانی که در آمریکا بودم تصاویری از ایران را نشان میدادند که ایران را محکوم میکردند. متاسفانه همه این تصاویر منفی بود و لذا رسانههای داخلی باید واکنش نشان دهند.
وی ادامه داد: قبل از جنگ عراق، تلویزیون برای شروع جنگ شمارش معکوس میکرد و یک بازی رسانهای راه انداخته بود. در آن زمان ما رسانهای برای واکنش نداشتیم و برای مردم آمریکا تداعی شده بود که واقعاً حق با آمریکاست.
دبیر جشنواره خورشید با بیان اینکه پیغام اصلی از رسانه شکل میگیرد، تصریح کرد: بودجه رسانههای ایران با آمریکا قابل مقایسه نیست و بسیار کمتر است. جشنواره خورشید برای ما فرصتی است که تصویر منفی دروغین از برخورد ایران با زنان را از بین ببریم و واقعیت را نشان دهیم. ما 100 فعال زنان را برای همفکری و همکاری در این جشنواره دعوت کردهایم.
هاشمی گفت: ما بر حفظ ارزشهای خانواده و تربیت نسل جوان تاکید میکنیم و تلاش برای آگاهی افکار عمومی جهانی و حمایت از زنان، معرفی زنان توانمند در دنیا و... از دیگر اهداف ما در جشنواره خورشید هستند.
وی تأکید کرد: این جشنواره شنبه 8 مهر شروع میشود و انشالله ما اتفاقات مهمی را برای همکاری و رسیدن به هدفمان که پرداختن به مردم مظلوم دنیاست، برمیداریم.
هاشمی خاطرنشان کرد: هیچ کشوری مانند ایران در معرض حمله رسانهای نیست و بودجه رسانههای خارجی بسیار زیاد است اما بودجه رسانههای ایران بسیار کمتر است. با این وجود اما رسانههای ایران را تحریم میکنند و فشار میآورند. اگر ما خوب کار کنیم با همین بودجه میتوانیم حریف آنها باشیم.
در ادامه زهرا اوسطی، دبیر شورای علمی جشنواره اظهار کرد: جشنواره رسانهای خورشید نخستین، جشنواره بینالمللی رسانهای در ایران است که با طراحی در اتاق فکر بنیاد بینالمللی گوهرشاد و با همت معاونت مطبوعاتی، معاونت زنان ریاست جمهوری و شهرداری مشهد صورت گرفت.
وی اضافه کرد: در عصری که رسانه حرف اول را در اقناع افکار عمومی و آگاهیبخشی میزند حجمههای زیادی بر مسئله زن و خانواده وارد شده و تخریبهای شخصیتی انسانی را در پی داشته است که با نگاه قران کریم به کرامت انسان در تضاد است، لذا بازنمایی این آسیبها و اصلاح آن به کمک رسانه یکی از کارهایی بود که باید رقم میخورد.
دبیر علمی جشنواره خورشید بیان کرد: خبرنگاران و خبرگزاریها به هر شکلی بیشترین نقش را در بیان مطالب و اهداف ما دارند. تلاش کردیم در این مسیر اصحاب رسانه را در تمام دنیا رصد کنیم و آنها را در این جشنواره تجمیع کنیم تا جرکت مطلوب و مثبتی در شناسایی زن و خانواده از دیدگاه قران و پیامبر معرفی کنیم و همجههای وارده را اصلاح کنیم.
اوسطی گفت: در بحث بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد، مسئول است که بودجه اختصاصی در نظر گرفته شده است. در همه کشورها هزینهای برای دیپلماسی رسانهای درنظر گرفته میشود که بسبار بیشتر از کشور ماست.
انتهای پیام/