به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، هادی رضایی در حاشیه مجمع سالیانه فدراسیون ورزشهای جانبازان و توانیابان درباره تغییر نام فدراسیون گفت: زمانی که یک اسم را به شور و مشورت میگذارند، وقتی تایید میشود، یعنی موضوع تمام شده است. من مخالف این مساله بودم اما موضوع تمام شده و مخالف هم باید تابع جمع باشد، چون این یک تصمیم جمعی است.
وی درباره جدا شدن برخی رشتهها از فدراسیون ورزشهای جانبازان که چند سال قبل اتفاق افتاد، عنوان کرد: چهار سال است که در برخی رشتهها به مشکلات عدیدهای خوردهایم. به جز دو، سه فدراسیون همچون قایقرانی و تکواندو که فعالیت خوبی را از قبل هم داشتند، الان شرایط در سایر شتهها اینگونه نیست. در واقع دیدگاه رؤسا و هیئتها به رشتههای جدید و منکف شده به عنوان اینکه آنها در جامعه هدف و عضو آن هستند، نیست. اگر کمیته پارالمپیک پول بدهد، کار انجام میشود، در غیر این صورت کار انجام نمیشود.
رضایی اظهار داشت: ما هر چه داریم، از گذشته داریم؛ از ورزشکارانی که از گذشته در تیمهای ملی بودند. شما اگر توانستید به تعداد انگشتان یک دست چهره جدید پیدا کنید، چون نه به صورت پایهای کار شده، نه استعدادیابی شده و نه مسابقات قهرمانی کشور به خوبی انجام شده است. در برخی رشتهها شرایط اینگونه است و نگاه خوبی وجود ندارد و این بچهها که در استانهای مختلف هستند، از هیئتهای جانبازان رانده شدهاند و از طرف دیگر جایی در فدراسیون جدید ندارند. به هر حال این بلاتکلیفی برای این رشتهها وجود دارد و وزارت ورزش موظف است که یا آنها را به فدراسیون جانبازان بازگرداند یا بر حمایت از آنها تاکید کند.
عضو مجمع فدراسیون ورزش های جانبازان و توانیابان خاطرنشان کرد: من مخالف قطعی این سیستم هستم، چون نگاه خوبی به جامعه هدف در آن وجود ندارد. روز اول مخالف این طرح بودم و این مخالفت الان شدیدتر شده است. وزارت ورزش باید از فدراسیونها سوال کند و برنامه بخواهد.
رضایی در پایان گفت: تا سال 2028 برای این کار فرصت وجود داشته، اما عجولانه تصمیم گرفته شد. حالا که شرایط اینگونه است، باید زیرساخت آن فراهم شود.
انتهای پیام/