به گزارش سرویسخبری مهر محمد میرزابیگی معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهارداشت: در حوزه نظام سلامت بنیاد شهید دو اقدام جدید رخ داده است یکی مبحث ادغام حوزه سلامتی و اجتماعی و دیگری ساختار شبکه ای و تشکیلاتی برای عمل به ساختار اداری در ۳ بخش شورای سیاست گذاری سلامت، قرارگاه ملی مسکن و ستاد ملی کارآفرینی و اشتغال است.
وی افزود: سلامت برنامه بین بخشی محسوب میشود و ۱۷ وزارتخانه درگیر آن هستند و مسکن، رفاهیات و اجتماع و … در سلامت حائز است و برخورداری اجتماعی، اقتصادی، روانی و رفاهی و.... در سلامت تأثیر گذار است.
میرزابیگی با بیان اینکه ساختارهای حوزه سلامت نیاز به بروزرسانی دارد، بیان داشت: خدمات و مراقبتهای سلامت و سالمندی به ۳ روش مستقیم، غیر مستقیم و ستادی و نظارتی خواهد بود.
معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: قرارگاه مسکن با رویکرد بین بخشی جهت استفاده از امتیازات طرح جهش ملی مسکن و متمرکز کردن امتیازات قانونی ایثارگران است.
وی بیان داشت: ستاد ملی کارآفرینی و اشتغال هم با تفکیک موضوع کارآفرینی و اشتغال در نظر گرفته شده همچنین ۸ کلان برنامه در حوزه سلامت داریم که هوشمند سازی نظام خدمات بیمهای از جمله این موارد است.
میرزابیگی گفت: همچنین اهداف ما تأمین سلامت جامعه نگر و خانواده محور ایثارگران است و اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده بومی شده و بروز شده در بنیاد شهید با رویکرد افزایش رضایتمندی مد نظر است.
معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران از اجرای سطح بندی نظام خدمات سلامت خبر داد و گفت: افزود: پوشش همگانی خدمات سلامت و دسترسی آسان از برنامههای این معاونت است.
وی بیان داشت: در حال حاضر دقیق پایشهای عمومی و تخصصی انجام میگیرد و قبلاً اشکال داشت یکی اینکه از اطلاعات پایش در ادامه استفاده نمیشد و دیگری اینکه گسترده نبود.
میرزابیگی از تکمیل پرونده سلامت الکترونیکی ایثارگران خبر داد و گفت: نرم افراز جامع سلامت ایثارگران مقدمات و زیر ساختهای آن در سال جاری تهیه شده است.
وی اعلام کرد: طرح دارورسان فعلاً برای جانبازان ویژه (بستری در خانه) و مادران سالمند شهدا در تهران آغاز شده و بنا داریم در همه شهرها گسترش دهیم.
این خبر در حال تکمیل است.