۷ محکوم متواری در آبادان دستگیر شدند

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، سرهنگ کیومرث کشوری با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت محله محور در جهت شناسایی و دستگیری محکومان متواری، مأموران انتظامی کلانتری ۲۰ اروندکنار و۱۴ چوئبده با انجام کار اطلاعاتی و رصد فعالیت مجرمین در این مناطق محل اختفای ۷ محکوم متواری را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی آبادان افزود: مأموران پلیس از هماهنگی قضائی در سه عملیات منسجم و جداگانه هفت محکوم متواری را در مخفیگاه‌هایشان دستگیر کردند.

وی با اشاره به اینکه افراد دستگیر شده دارای سوابق قاچاق سوخت، سرقت اماکن خصوصی و محکومیت مالی بودند، بیان کرد: در این طرح نیز ۶ سارق، سه خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند که در تحقیقات پلیس به ۹ فقره سرقت از اماکن دولتی و خصوصی در اروندکنار و چوئبده اعتراف کردند.

سرهنگ کشوری از معرفی متهمان به مراجع قضائی خبر داد و تصریح کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.