به گزارش پایگاه خبری خبر آنی، قاسم شهابی با اشاره به آغاز اجرای طرح سراسری پاداش صرفهجویی برای مشترکان خانگی تا ۱۹ مرداد ماه اظهار داشت: ۲۲.۵ درصد از مشترکان شهرستانهای استان تهران مشمول دریافت پاداش مدیریت مصرف شدند.
وی با قدردانی از مشارکت مشترکان این شرکت در شهرستانهای استان تهران در طرحهای پیک سایی، گفت: در شهرستانهای استان تهران، رتبه نخست بیشترین مصرف انرژی با ۳۶ درصد مربوط به بخش صنعتی و در جایگاه دوم مربوط به بخش خانگی با ۲۸ درصد است و با توجهبه اهمیت برق پایدار در تضمین رفاه اجتماعی آحاد مشترکان، برنامهریزی برای برقرسانی مستمر به مشترکان تعرفه خانگی در اولویت این شرکت قرار دارد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، ارزش ریالی پاداشهای منظور شده برای مشترکان شهرستانهای استان تهران را افزون بر ۲۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از ابتدای خرداد امسال تا ۱۹ مرداد، ۲ میلیون و ۳۹۱ هزار و ۹۸۵ قبض برای مشترکان این شرکت صادر شده که از این تعداد ۵۳۳ هزار و ۸۸۲ قبض مشمول دریافت پاداش صرفهجویی برق شدند.
شهابی درباره تفاوت معنادار میزان مصرف انرژی برق در دوره اوج مصرف در مقایسه با سایر ایام سال، خاطرنشان کرد: علاوه بر رشد طبیعی سالیانه مصرف که در حدود هفت درصد است، استفاده از وسایل سرمایشی نیز عاملی مهم در افزایش میزان مصرف در تابستان بوده و در سال جاری افزایش میانگین دمای هوا، این مشکل را تشدید کرده است.
وی ادامه داد: در تاریخ ۱۵ مرداد، نیاز مصرف این شرکت با توجه به گرمای بیسابقه هوا، رکورد جدیدی را ثبت کرد و به عدد سه هزار و ۷۵۲ مگاوات رسید، اما با ۴۴۳ مگاوات مدیریت مصرف، عدد سه هزار و ۳۰۹ مگاوات برای پیک حادث شده در این روز به ثبت رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان تهران، اختصاص پاداش صرفهجویی به مشترکان بخشهای مختلف مصرف و همچنین تعیین سهمیه برای هر یک از شرکتهای توزیع برق در قالب طرحهای پاسخگویی بار را مؤثر توصیف کرد.
شهابی اضافه کرد: با توجه به سهمیههای تعیین شده برای هریک از تعرفههای صنعتی، تجاری، کشاورزی، اداری و همچنین برای مولدهای خود تأمین، تاکنون بنا بر آمار، با تلاشهای انجامگرفته در مجموع ۹۵ درصد از انتظارات را تحقق بخشیدهاند و تلاش در این حوزه بهویژه برای جلب مشارکت بخش اداری همچنان ادامه دارد.
رئیس هیأتمدیره شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به قطع برق ۱۶۲ اداره دولتی و دستگاه اجرایی تا نیمه مرداد، گفت: بر اساس مصوبه هیأت وزیران در روزهای اوج مصرف برق در ماههای گرم سال، دستگاههای اجرایی، بانکها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی غیردولتی موظفند نسبت به کاهش مصرف برق در ساعت اداری به میزان دست کم ۳۰ درصد نسبت به مصرف دوره مشابه سال پایه ۱۴۰۰ و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموشکردن روشنایی غیرضروری و سامانههای سرمایشی اقدام کنند.
وی گفت: با این حال بعضی از ادارات در اجرای این مصوبه سهلانگار هستند که با صدور اخطارهای کتبی و تذکرات حضوری و طرح موضوع مرتبط با مدیریت مصرف در شورای اداری شهرستانها، تأکید استاندار و فرمانداران و پیگیریهای روزانه همکاران، روند رو به بهبودی را در این دست از ادارات شاهد هستیم.
شهابی با اشاره به اطلاعرسانیهای گسترده از طریق بنر، ارسال پیامک، بیلبوردها و استرابوردهای شهری برای مشترکان بخش خانگی، اظهار داشت: با مشارکت مشترکان بخش خانگی و همچنین تدابیر اتخاذ شده، تاکنون توانستهایم از رشد نامتعادل مصرف در تعرفه خانگی جلوگیری کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به شرایط حساس کنونی حاکم بر صنعت برق، بر برخورد قاطع با جلوههای بد مصرفی در شهرستانهای استان تهران تأکید کرد و گفت: با تشکیل اکیپهایی متشکل از مدیران و کارشناسان حوزه ستادی و مناطق شرکت، هر شب از روشنایی میادین، برجهای نوری، روشنایی ادارات، روشنایی تابلوهای تبلیغاتی، روشنایی مراکز خرید و واحدهای تجاری، روشنایی میوهفروشیها و لوسترفروشیها و همچنین کیوسکهای بین جادهای بازدید و برای متخلفان اخطار صادر میشود.
وی در خاتمه خواستار استمرار مشارکت همه هموطنان بهویژه مشترکان شهرستانهای استان تهران در طرحهای مدیریت مصرف در مدتزمان باقیمانده از فصل تابستان شد و بر لزوم توجه به راهکارهای مهمی مانند استفاده از دور کند کولرهای آبی، تنظیم کولرهای گازی بر روی ۲۴ درجه، کاهش روشنایی غیرضروری و عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در بازه زمانی ۱۱ صبح تا ۲۳ شب تاکید کرد.