به گزارش سرویسخبری مهر، علی سلاجقه ظهر پنجشنبه در جلسه بررسی وضعیت زیست محیطی پارک ملی دریاچه ارومیه، با اشاره به وضعیت دریاچه اظهار کرد: مویرگهای طبیعت و حوضه آبخیز این دریاچه دچار مشکل شده، مدیران کشوری برای حفظ دریاچه ارومیه از نظر اعتباری سنگ تمام گذاشته است اما فرآیندهای طبیعی دریاچه ارومیه با دخالتهای انسانی دارای مشکل شده است.
وی با بیان اینکه مباحث سخت افزاری در راستای احیای دریاچه ارومیه به اتمام رسیده، افزود: به فاز نرم افزاری رسیدهایم و باید به سمت طرح الگوی کشت پیشرفته در حوضه دریاچه پیش رفت.
سلاجقه با اشاره به در پیش بودن فصل پاییز گفت: امیدواریم در پاییز با بارش خوب، وضعیت دریاچه ارومیه تغییر کند البته مدیریت آبهای بارشی و موجود یکی از اولویتهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با درخواست از مردم در جهت همکاری برای احیای دریاچه ارومیه گفت: با توجه به تزریق اعتبارات و گرفتن حق آبه دریاچه ارومیه نیاز است تا مردم حوضه آبریز نیز همکاری خوبی داشته باشند.
سلاجقه در بخش دیگری در خصوص وضعیت گونههای جانوری پارک ملی دریاچه ارومیه افزود: از نگهداری و احیای گونههای مختلف حیات وحش در معرض انقراض حمایت میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم تا حیات وحش پارک ملی دریاچه ارومیه در خطر انقراض باقی بماند، ادامه داد: ۲۴ پرنده میش مرغ در پارک ملی دریاچه ارومیه در حال زیست در معرض خطر هستند و در صورت بروز بیماری احتمال انقراض این نوع پرنده خاص نیز وجود دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: محیط زیست در راستای حفظ و نگهداری و احیای این نوع پرنده باید کوشا باشد و از این اتفاق به صورت هوشمندانه جلوگیری کند و البته مردم منطقه نیز همراه محیط بانان هستند.
بازدید از پارک ملی دریاچه ارومیه، بازدید از سایت احیا و تکثیر گوزن زرد ایرانی، بازدید از تالاب سولدوز شهرستان نقده، بازدید از کانال انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه و شرکت در جلسه کارگروه استانی نجات ارومیه بخشی از برنامههای سفر یک روزه سلاجقه به آذربایجانغربی است.