به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی؛ حمیدرضا نجفپور کردی با اشاره به اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان با هدف تأمین معیشت فرهنگیان در دوران بازنشستگی شکل گرفته است، بیان کرد: فرهنگیان عضو به طور اختیاری تا 5 درصد از دریافتی خود را برای صندوق ذخیره واریز میکنند و دولت هم به همین میزان مکلف است آورده برای صندوق داشته است، ماحصل آوردههای مالی و فعالیتهای اقتصادی برای دوره بازنشستگی فرهنگیان لحاظ میشود.
وی ادامه داد: صندوق ذخیره در شرایط کنونی دارای 4 هلدینگ و بیش از 60 شرکت در حوزههای انرژی و پتروشیمی، بازار سرمایه، ساختمانی و خدماتی است. رویکرد هلدینگ خدماتی تامین نیازهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در حوزه تامین تجهیزات آموزشی، گردشگری و مواردی از این قبیل است.
مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه این صندوق در کنار این فعالیتها با توجه به گستردگی زمینههای کاری با مسائل و چالشهای گوناگونی هم مواجه است، گفت: در کنار مسائل مربوط به سودآوری یکی از مهمترین و محوریترین مطالبات فرهنگیان که در جلسات رو در رو آنان با مسئولان صندوق ذخیره به آن اشاره شد، در ابتدا احیای ارزش مالکانه بود.
نجفپور کردی بیان کرد: با توجه به اینکه 12 سال از مطالبهگری یک میلیون و 600 هزار فرهنگی در این زمینه گذشته و توفیقاتی حاصل نشد، استنباط برخی از فرهنگیان این بود که با معلمان در گذشته صادقانه برخورد نشده است.
وی افزود: بر این اساس برای احقاق حقوق فرهنگیان از زمان شروع خدمت تیم مدیریتی جدید در این مجموعه کارگروهی به محوریت دکتر سید شمسالدین حسینی؛ وزیر اسبق اقتصاد و دیگر فعالان و متخصصان عرصه بازار سرمایه تشکیل داده و بیش از 70 جلسه با این محوریت برگزار کردیم.
مدیرعامل مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اضافه کرد: در نهایت مدل محاسبه ارزش مالکانه نهایی و صحهگذاری شد تا در قالبی عادلانه و شفاف برای فرهنگیان و به ویژه با اولویت تحویل به فرهنگیان بازنشسته لحاظ شود.
نجفپور کردی تصریح کرد: در مدت کمتر از یک سال فرایند بورسی شدن تمام هلدینگها و شرکتها را دنبال کردیم تا ارزش مالکانه به عنوان داراییهای بین نسلی صندوق برای اعضا لحاظ شود.
انتهای پیام/