تبانی تسلا برای پنهان کردن شکایت مشتریان از شارژ خودرو

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از انگجت، تسلا متهم به تقلیل داده شکایات درباره عملکرد خودروهایش شده است. به گفته یک منبع آگاه این شرکت یک «تیم انحراف» مخفی در لاس وگاس داشت تا نوبت دهی سرویس خودرو که با مسافت طی شده به ازای هر بار شارژ مرتبط بود را لغو کند.

اگر یک مشتری شکایت می کرد مسافت طی شده به ازای هر بار شارژ خودرو با ادعاهای تبلیغاتی همخوانی ندارد، مشاوران به مالکان خودروها اعلام می کردند ارقام ارائه شده توسط آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا فقط پیش بینی هستند و کاهش قدرت باتری به کاهش مسافت طی شده با یک بار شارژ منجر می شود.

به نظر می رسد تسلا از یک دهه قبل دستکاری در آمار مسافت طی شده با یک بار شارژ را دستکاری کرد تا ارقام را بزرگنمایی کند. خودروها فقط با شارژ کمتر از ۵۰ درصد، مسافت واقعی طی شده به ازای هر شارژ را نشان می دادند.

تسلا تنها خودروساز برقی نیست که به اغراق تخمین ها از قابلیت وسیله نقلیه برای طی مسافت با یک بار شارژ متهم شده، اما به نظر می رسد بیشتر از همه در این زمینه اغراق کرده است.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

امارفا - آمارگیر رایگان سایت