هیچ زائر ایرانی طی حادثه انفجار در کربلا مصدوم نشده است

سید امین رضا طباطبایی مدیر مراکز درمانی هلال‌احمر ایران در کشور عراق در گفت‌وگو با سرویس‌خبری مهر درباره حادثه روز گذشته در کربلا اظهارداشت: خوشبختانه در این حادثه هیچ زائر ایرانی فوت نشده و مصدوم ایرانی هم در میان حادثه دیدگان نبود.

وی افزود: دقایقی پس از وقوع حادثه تیم فوریت‌های پزشکی هلال احمر در صحنه حضور یافت و حجم انفجار بسیار بالا و محل حادثه نیاز به خاک برداری داشت.

هیچ زائر ایرانی طی حادثه انفجار در کربلا دچار حادثه نشده است

مدیر مراکز درمانی هلال‌احمر ایران در کشور عراق خاطر نشان کرد: اکثر حادثه دیدگان مغازه داران و موکب داران بوده اند و زائر ایرانی در میان حادثه دیدگان نبود.

گفتنی است؛ انفجار ناشی از آتش گرفتن کپسول گاز در حوالی حرم امام حسین و حضرت عباس علیهماالسلام روز گذشته دست کم ۵ کشته بر جای گذاشته است.

هیچ زائر ایرانی طی حادثه انفجار در کربلا دچار حادثه نشده است

استانداری کربلا در بیانیه‌ای، علت آتش سوزی را انفجار کپسول‌های گاز در یکی از انبارهای پارچه در خیابان یاد شده در نزدیکی‌های حرم مطهر امام حسین اعلام کرد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.