به گزارش پایگاه خبری خبرآنی به نقل از معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت با همکاری مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران سازمان غذا و دارو؛ تولیدکنندگان داخلی را برای ورود به عرصه بینالمللی حوزه حلال تشویق و حمایت میکند.
با توجه به ارتقای جایگاه صنایع حلال در بازارهای بین المللی طی چند دهه اخیر، این صنعت پیشرفت ویژهای در میان کشورهای مسلمان و حتی کشورهای اروپایی داشته است. صنایع حلال برای نخستین بار در کشور مالزی تولید و مطرح شد اما سایر کشورهای مسلمان نیز به این حوزه ورود کردند و طی سال های اخیر ظرفیتهای تولیدات این حوزه جایگاه مناسبی را در میان بازارهای جهانی کسب کرد.
ایران نیز به عنوان یکی از کشورهای اسلامی از پتانسیلهای خوبی در این حوزه برخوردار است و سعی دارد تا تولیدکنندگان داخلی دراین حوزه فعالیت کنند.
درهمین راستا مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی در بازدید از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با توجه به گسترش روزافزون حوزه حلال و اهمیت اقتصاد و صادرات کالاهای سلامت محور حلال به کشورهای منطقهای و بینالمللی، باید راهکارهایی جهت تشویق تولیدکنندگان داخلی برای ورود به این عرصه فراهم شود.
وی درادامه خاطر نشان کرد: با توجه به تشویق تولید کنندگان داخلی،ایران می تواند جایگاه شایستهای در بازار ۴ هزار میلیارد دلاری حوزه حلال داشته باشد.
قانعی اظهار کرد: در این خصوص، ستاد اقتصاد دانش بنیان سلامت معاونت علمی آمادگی دارد تا حمایت مادی و معنوی خود را از طرحها و فرآیندهایی که منجر به افزایش ارزآوری، اشتغالزایی و رونق کسب و کارهای حلال میشوند، فراهم نماید.