یکی از مسؤولان حزبالله لبنان تاکید کرد: گفتوگو میتواند راه ورودی برای رسیدن به راهحلهایی درباره موضوع ریاست جمهوری و مدیریت مرحله آتی باشد و ما به حمایت از گزینه فرنجیه ادامه میدهیم، او همچنین جنایت هتک حرمت به قرآن در استکهلم را یک اقدام خصمانه دانست.
به گزارش خبرآنی، به نوشته روزنامه فرامنطقهای رایالیوم، طبق بیانیه منتشر شده از سوی دفتر روابط عمومی حزبالله لبنان، علی دعموش، معاون رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان در سخنرانی روز جمعه خود اظهار کرد: گفتوگو بدون پیششرط میتواند راه ورودی جهت رسیدن به توافقها و راهحلهایی برای موضوع ریاست جمهوری و تمامی مسایل مربوط به مدیریت مرحله آتی و چالشها و اقداماتی باشد که لبنان منتظر آنها است.
دعموش در ادامه تاکید کرد: ربط دادن این گفتوگو به هر نوع شرطی در واقع باجخواهی و فریب است که ما آن را نمیپذیریم، حذف گزینه فرنجیه از میان گزینههای مطرح برای پست ریاست جمهوری در هر گفتوگویی غیرممکن و غیرقابل بحث است، ما به حمایت از این گزینه پایبند هستیم و ربط دادن گفتوگو به حذف فرنجیه در واقع یک استثنای مردود و چالشی غیرقابل قبول است.
معاون رئیس شورای اجرایی حزبالله لبنان همچنین گفت: لجبازی گروه دیگر و امتناع آن از گفتوگو در حل مساله را تا اطلاع ثانوی بسته نگه میدارد، ما به گفتوگو اصرار داریم زیرا ما راهی بجز گفتوگو و توافق میان لبنانیها را برای حل مشکل ریاست جمهوری و خروج از بحرانهایی که در کشور وجود دارند، نمیبینیم.
پارلمان لبنان از زمان اتمام دوره ریاست جمهوری میشل عون در 31 اکتبر هنوز موفق نشده رئیس جمهور جدید را انتخاب کند و این کشور از آن زمان با خلأ در پست ریاست جمهوری مواجه است.
همچنین این مقام حزبالله درباره هتک حرمت قرآن در سوئد گفت: این جنایت در مقابل مسجد بزرگ شهر استکهلم در واقع اقدامی خصمانه و تحریکآمیز بود که احساسات صدها میلیون مسلمان جهان را خدشهدار کرد و نمیتوان در برابر آن سکوت کرد، این اقدام سطح انحطاط اخلاقی و شکست سیاسی غرب را نشان میدهد که به ارتکاب اقدامات خصمانهای از این دست تشویق میکند و آن را در چارچوب آزادیهای عمومی و آزادی عقیده و بیان قرار میدهد.
دعموش در ادامه نیز تاکید کرد: دولت سوئد که اجازه ارتکاب چنین جنایتی را داده، مسؤول کامل این اقدام شنیع و مکرر بوده و در آن شریک است و باید اقدامی علیه عاملان آن انجام داده و برای ممانعت از تکرار آنها اقدام کند، همچنین کشورهای اسلامی باید این اهانت بزرگ را محکوم کرده و برای ایجاد یک تفکر عمومی جهانی که مانع از ارتکاب مجدد چنین اهانتهای بزرگی شود، تلاش کنند.
انتهای پیام