۲۴ میلیارد دلار ارز در راه ایران

در پی سفر سلطان عمان به ایران و بر اساس اطلاعات به دست آمده خبرآنی به زودی مبلغی بیش از ۲۴ میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه شده ایران در عراق و کره جنوبی و از طریق منابع قابل دسترس کشورمان در صندوق بین‌المللی پول وارد ایران خواهد شد.

به گزارش خبرآنی، بر اساس اطلاعات به دست آمده خبرنگار خبرآنی به زودی مبلغی ۲۴ میلیارد دلار ارز وارد کشور خواهد شد که شامل منابع ارزی بلوکه شده ایران در عراق و کره جنوبی و حق برداشت ویژه ایران از صندوق بین‌المللی پول می‌شود.

از این میزان ارز، هفت میلیارد دلار منابع ارزی بلوکه شده ایران در کره جنوبی و بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار آن منابع بلوکه شده ایران در عراق است که عمده آن به صادرات انرژی به این کشور همسایه باز می‌گردد.

در پی سفر سلطان عمان به ایران و سفر مشاور بایدن، رئیس جمهور آمریکا به عمان مقرر شده تا در قالب تفاهمی با ایران این منابع بلوکه شده آزاد شود.

همچنین در پی دیدار فرزین رئیس کل بانک مرکزی ایران با جورجیوا رئیس صندوق بین‌المللی پول در واشنگتن مقرر شد تا ایران بتواند به بیش از ۶.۷ میلیارد دلار حق برداشت ویژه خود دسترسی داشته باشد.

البته چندی پیش علی شریعتی - عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق - از آزادسازی دو میلیارد دلار از منابع ارزی بلوکه شده ایران تا دیروز دوشنبه (۱۵ خرداد ماه) خبر داد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

میلیارد ایران

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.