بیش از ۴۸ میلیون دلار صادرات به عراق در فروردین ماه

خبرآنی/خوزستان ناظر گمرکات خوزستان از صادرات بیش از ۴۸ میلیون دلاری کالای غیر نفتی به عراق در فروردین ماه امسال خبر داد.

بهروز قره‌بیگی در گفت و گو با خبرآنی، در خصوص صادرات کالای غیرنفتی به عراق اظهار کرد: در یک ماهه نخست امسال بیش از ۳۸۴ هزار تن کالای غیرنفتی از گمرکات خوزستان به عراق صادر شده است.

وی افزود: در این بازه زمانی ارزش صادرات انجام‌شده از گمرکات خوزستان به عراق بیش از ۴۸ میلیون و ۴۰۲ هزار دلار بوده است.

ناظر گمرکات خوزستان گفت: این میزان صادرات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۱۶ درصد و از نظر ارزشی ۳۸ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: مصالح ساختمانی، کلینکر، مواد غذایی، تره‌بار، آبزیان پرورشی، لبنیات، لوازم خانگی و آهن آلات از مهمترین اقلام صادراتی به عراق بوده است.

قره‌بیگی عنوان کرد: بیشترین حجم صادرات کالا به عراق از واحدهای گمرکی شلمچه و چذابه انجام شده است.

انتهای پیام

منبع : ایسنا

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.