شرکت شورون فروش نفت ونزوئلا به پالایشگاههای آمریکایی رقیب را افزایش داده و شرکتهای پیبیاف انرژی و ماراتون پترولیوم را به فهرست مشتریان این نفت اضافه کرده است.
به گزارش خبرآنی، پس از این که شورون اواخر سال گذشته از وزارت خزانهداری آمریکا برای گسترش فعالیت در ونزوئلا و ازسرگیری صادرات نفت به آمریکا پس از چهار سال وقفه، مجوز گرفت، پالایشگاههای منطقه گلف کاست آمریکا که معمولا نفت ونزوئلا را پالایش میکردند، برای دریافت این گرید نفتی ترش سنگین تمایل دوباره نشان دادند.
شورون آخرین تولیدکننده نفت بزرگ آمریکایی است که همچنان در کشور تحت تحریم ونزوئلا فعالیت دارد و صادرات نفت از این کشور آمریکای جنوبی را از ژانویه افزایش داده است. این شرکت از ابتدای آوریل تاکنون، حدود ۱۴۸ هزار بشکه در روز نفت در بنادر ونزوئلا بارگیری کرده و این محمولهها، علاوه بر پالایشگاه شورون، دستکم برای سه پالایشگاه آمریکایی دیگر ارسال میشود.
آمار رفینیتیو آیکان نشان داد شورون در اواسط آوریل، حدود ۵۵۰ هزار بشکه نفت ونزوئلا را به شرکت پیبیاف فروخت. حدود ۵۰۰ هزار بشکه دیگر هفته گذشته در پایانه خوزه ونزوئلا برای تحویل به گریویل لوئیزیانا بارگیری شد. ماراتون پترولیوم مالک و اداره کننده پالایشگاه گریویل به ظرفیت ۵۹۶ هزار بشکه در روز است.
شورون اعلام کرد در چارچوب همه قوانین، مقررات و تحریمهای تعیین شده توسط اداره کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا، فعالیت میکند.
شرکت والرو انرژی هم محمولههایی از شورون دریافت کرده است. نفتکش وایژر، پنجشنبه گذشته حدود ۵۰۰ هزار بشکه نفت را در پالایشگاه سنت چارلز این شرکت لوئیزیانا تخلیه کرد.
اسناد شرکت PDVSA نشان داد شورون به پالایشگاه خود پاسکاگولا در میسیسیپی به ظرفیت ۳۶۹ هزار بشکه در روز، نفت ارسال کرده است.
مایکل ویرث، مدیرعامل شورون اظهار کرد: این شرکت بدون سرمایهگذاری جدید قابل توجه، میتواند تولید نفت در ونزوئلا را امسال به میزان ۵۰ درصد افزایش داده و به ۱۵۰ هزار بشکه در روز افزایش دهد.
این شرکت حدود ۱۰۰ هزار بشکه در روز نفت در ونزوئلا تولید میکند و به گفته ویرث، رشد تولید بر اساس شرایط مجوزی که از دولت آمریکا دریافت کرده، محدود است.
مدیرعامل شورون گفت: این شرکت درباره این موضوع به دولت آمریکا پیشنهاد کرده است اما درباره این که آیا این شرکت درخواست کرده است مجوزش گسترش پیدا کند، حرفی نزد. وی گفت: این واقعا مذاکره نیست. تصمیم آنهاست و یک موضوع سیاستی است.
شورون توانسته است مشکلاتی از جمله پیدا کردن مالکان نفتکش که بخواهند در ونزوئلا کار کنند را حل کرده و تولید و صادرات از این کشور را افزایش داده است.
بر اساس گزارش رویترز، آمار رفینیتیو آیکان و اسناد شرکت نفتی دولتی PDVSA نشان داده که صادرات نفت سنگین ونزوئلا توسط شورون به آمریکا، از ۷۵ هزار بشکه در روز در ژانویه، به ۱۴۸ هزار بشکه در روز در آوریل رشد کرد.
انتهای پیام