خبرآنی/مرکزی رییس بنیاد مستضعفان گفت: نیاز شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه شهرستان ساوه به سردخانه برطرف شد.
پرویز فتاح پنجشنبه هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در آیین بهره برداری از سردخانه ۲۰ هزار تنی منطقه ویژه و شهر صنعتی کاوه اظهار کرد: شهر صنعتی کاوه با فعالیت بیش از ۵۰۰ واحد صنعتی به عنوان بزرگترین شهر صنعتی ایران فعالیت دارد و چندین سال است از مزیت منطقه ویژه اقتصادی نیز بهره مند شده و امکان صادرات کالا به صورت مستقیم از این منطقه امکان پذیر شده است.
وی با اشاره به نبود سردخانه در این شهر بزرگ صنعتی گفت: عملیات احداث سردخانه ۲۰ هزار تنی در پی اعلام نیاز مسئولان شهرستان ساوه، از دو سال پیش با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان در زمینی به مساحت ۳۰ هزار متر مربع با ۱۶ هزار متر مربع زیر بنا آغاز شد و با صرف اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این سردخانه دارای بیش از ۳۲ سالن به صورت دومداره و تک مداره است، افزود: سردخانه شهر صنعتی کاوه به عنوان یکی از بزرگترین و مدرنترین سردخانه های کشور بوده که با تکنولوژی روز دنیا ساخته شده و در تراز بین المللی است و با بهرهبرداری از آن نیاز شهر صنعتی کاوه از حیث ذخیره سازی محصولات سردخانهای از جمله دارو، پروتئینی، کنسانتره، میوه و سبزیجات مرتفع میشود.
رییس بنیاد مستضعفان، احداث سردخانه را یکی از نیازهای اساسی کشور دانست و افزود: با احداث این سردخانه نیاز شهر صنعتی کاوه به این زیرساخت برطرف شد و این بنیاد در راستای عمل به مسئولیت های اجتماعی خود، موضوع احداث سردخانه و چنین زیرساختهایی در خارج از شهر صنعتی را بررسی و در صورت تصویب آن اجرا خواهد کرد. گرچه این سردخانه ۲۰ هزار تنی نیاز شهرستان را برطرف می کند و موجب رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.
وی در ادامه به فعالیتهای محرومیت زدایی بنیاد در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: شهرهای کمیجان و میلاجرد به عنوان منطقه ویژه و هدف بنیاد برای اجرای فعالیتهای محرومیت زدایی انتخاب و اقداماتی در این راستا صورت گرفته است. در شهرستان ساوه نیز اقداماتی نظیر ساخت مسکن برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی صورت گرفته و در حال تکمیل شدن است.
وی گفت: این بنیاد در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی خود همزمان با بهره برداری از این سردخانه اقدام به توزیع ۱۰ هزار بسته معیشتی بین محرومین شهرستان کرد.
فتاح اظهار کرد: در جریان این سفر هزینه خرید دو دستگاه آمبولانس، احداث پنج زمین چمن ورزشی برای نقاط محروم ساوه و همچنین مدرسه سازی از سوی بنیاد مستضعفان وعده داد شد. شهرستان ساوه نیازمند توجه ویژه است و تاثیر آن بر صنعت کشور بسیار بالاست و مردم این منطقه شایسته ارائه بهترین خدمات هستند.
وی گفت: به مسئولان منطقه ویژه و شهر صنعتی کاوه دستور داده شده است که نسبت به تامین زیرساخت های مورد نیاز و نیز موضوعات مرتبط با محیط زیست و تسهیل در تردد محورهای مواصلاتی منتهی به شهر صنعتی کاوه از هیچ تلاشی دریغ نورزند.
انتهای پیام