بیش از ۱۲ هزار واحد در طرح نهضت ملی خوزستان عملیاتی شده است

خبرآنی/خوزستان مدیرکل طرح‌های ملی مسکن بنیاد مسکن گفت: بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در طرح نهضت ملی مسکن توسط بنیاد مسکن در خوزستان عملیاتی شده است.

مهدی محمدی امروز، ۷ اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از طرح‌های نهضت ملی مسکن اکباتان اهواز با اشاره به دور دوم سفر ریاست جمهور به خوزستان اظهار کرد: بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در طرح نهضت ملی مسکن استان عملیاتی شده است.

وی افزود: روند احداث و تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن در شهر و روستا توسط بنیاد مسکن استان خوزستان مطلوب ارزیابی می‌شود و عملکرد در این زمینه قابل قبول است.

مدیرکل طرح‌های ملی مسکن بنیاد مسکن گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی یکی از کارگزاران طرح نهضت ملی مسکن است که احداث یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرها و روستاها در دولت سیزدهم را بر عهده گرفته است.

محمدی ادامه داد: نیمی از واحدها در شهرها و نیم دیگر در روستاها اجرا، تکمیل و تحویل متقاضیان خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا
برچسب ها :

خوزستان عملیاتی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.