راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری با اعتبار ۱۰۰ میلیاردی

به گزارش خبرنگار خبرآنی، داوود حسین پور در نشست خبری رئیس دانشگاه که پیش از ظهر امروز در پردیس مرکزی دانشگاه برگزار شد، از راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری خبر داد و گفت: پیش بینی ما این است که کار صندوق پژوهش و فناوری با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان آغاز و راه اندازی شود. تا پایان اردیبهشت نیز قرار است برای صدور مجوز اقدام کنیم.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه ادامه داد: ۶ ماه گذشته مجوز پارک علم و فناوری در حوزه علوم انسانی را اخذ کردیم و هدف گذاری ما به سمت حمایت از شرکت های بزرگ است.

اعطای گرنت پژوهشی به اساتید جوان

وی همچنین از اعطای گرنت پژوهشی به اساتید خبر داد و گفت: قرار بود به هر یک از اساتید از سوی وزارت علوم حدود ۵۰ میلیون تومان گرنت اختصاص یابد اما به دلیل محدودیت ها مالی وزارت علوم اعلام کرد نصف این مبلغ را می تواند تامین اعتبار کند و مابقی توسط دانشگاه پرداخت خواهد شد.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.